Bugün, 1 Temmuz 2024 Pazartesi

Yıldızspor 45 FK golcü transfer etti

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü kadrosuna golcü transferi gerçekleştirdi. Kırmızı-siyahlılar son olarak Erdem Gençlikspor forması giyen Kamil Cebeci ile sözleşme imzaladı.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 15.01.2023 11:10:00 1102 0
Yıldızspor 45 FK golcü transfer etti

 

 

 

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü kadrosuna golcü transferi gerçekleştirdi. Kırmızı-siyahlılar son olarak Erdem Gençlikspor forması giyen Kamil Cebeci ile sözleşme imzaladı. 26 yaşındaki yeni transfer için imza töreni gerçekleştirildi. İmza töreninde hazır bulunan Başkan Erhan Yıldız, “Ligin ilk yarısında fırtına gibi esen bir takımımız var. İkinci yarıda da yoluna kayıpsız devam edecektir. Play-off etabında işi sıkı tutmak istiyoruz. Bu yüzden eksik gördüğümüz yerlere takviye yapmaktayız. Kamil kardeşimize de Yıldızspor formasıyla başarılar diliyorum” dedi. 

Yeni transfer Kamil Cebeci ise, “Yıldızspor 45 Futbol Kulübü forması giyeceğim için mutluyum. Hedefimiz şampiyonluk ve Bölgesel Amatör Lige yükselmek. Takım halinde bu hedefe odaklandık. Teknik heyetimiz ve takım arkadaşlarımız ligin ilk yarısında olduğu gibi ikinci yarısında da kayıp yaşamak istemiyoruz. Transferimde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. 

Bornova Yeşilova Spor Kulübü’nde futbola başlayan Manisa doğumlu Kamil Cebeci, sırasıyla Murat Germen Spor Kulübü, Manisa Futbol Kulübü, Beşiktaş, Poyracık Bilir Altayspor, Asat Gençlikspor, Denizli Sarayköy, Gökova ve Erdem Gençlikspor formalarını giydi. 


Potanın Tarzanları, Çekya Ligi MVP’sini kadrosuna kattı

KURBAN BAYRAMI

MANİSA 1965 MASTERLER DERNEĞİ KURBANBAYRAM

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

Anahtar Kelimeler: Yıldızspor golcü transfer
  • Pazartesi 37 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Salı 38.6 ° / 17.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 37.6 ° / 20.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.