Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

YILDIZSPOR 45 FK, BALIKESİR BŞB. 2-1

Manisa temsilcisi Bölgesel Amatör Lig ekibi Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile Muradiye Spor Tesisleri’nde karşı karşıya geldi.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 15.09.2023 10:19:00 1273 0
YILDIZSPOR 45 FK, BALIKESİR BŞB. 2-1

 

 

Bölgesel Amatör Lig ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Muradiye Spor Tesisleri’nde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Müsabakayı Yıldızspor 45 FK 2-1’lik skorla kazanırken, kırmızı-siyahlılara galibiyeti getiren golleri Emre Ülkü kaydetti.  
 

Bölgesel Amatör Lig ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarına devam ediyor. 

Kırmızı-siyahlılar 14-15 Ekim tarihinde başlaması planlanan 2023-2024 sezonu öncesi hazırlık maçlarına devam ediyor. 

Manisa temsilcisi Bölgesel Amatör Lig ekibi Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile Muradiye Spor Tesisleri’nde karşı karşıya geldi. Yıldızspor 45 Futbol Kulübü teknik direktör  Halit Alaca yönetiminde sahaya Eren Yılmaz, Alper Sürücü, Hüseyin Nam, Yunus Yılmaz, Fatih Salım, Aykut Eren, Harun Şanlı, Ömer Buğdaycı, Turgay An, Emre Ülkü ve Oğuzhan Palaz onbiri ile sahaya çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. İkinci yarının 62.dakikasında Emre Ülkü’nün golüyle 1-0 öne geçen Yıldızspor 45 FK, 72.dakikada rakibin penaltıdan kaydettiği gole engel olamadı. 78.dakikada Emre Ülkü’nün kaydettiği golle bir kez daha öne geçip, durumu 2-1’e getiren kırmızı-siyahlılar, yaşanan tartışmalar nedeniyle maçın 83.dakikada yarıda kalmasıyla müsabakadan 2-1’lik skorla galip ayrıldı. Müsabakayı Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Başkanı Erhan Yıldız, yönetim kurulu üyeleri ve futbolseverler de takip etti. Öte yandan teknik direktör Halit Alaca, “Yeni sezonun Ekim ayının ilk haftası başlamasını bekliyorduk. Yapılan açıklamayla birlikte neredeyse önümüzde 1 aylık bir süreç oluştu. 14-15 Ekim’e kadar biz hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Hazırlık maçlarının skoruna bakmıyoruz. Sahadaki mücadelemiz ve uyumumuz bizim için çok daha önemli. Bu süreçte hazırlık maçları oynamaya devam edeceğiz” diye konuştu.  
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: YILDIZSPOR BALIKESİR . -
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.