Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Yıldızspor 45 FK 3 puanı tek golle aldı

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, Bölgesel Amatör Lig'in 16. haftasında konuk ettiği Emirdağspor’u 1-0 yenerek, sürprize izin vermedi.

SPOR 28.01.2024 23:18:00 953 0
Yıldızspor 45 FK 3 puanı tek golle aldı


 

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, Bölgesel Amatör Lig'in 16. haftasında konuk ettiği Emirdağspor’u 1-0 yenerek, sürprize izin vermedi. Kırmızı-siyahlılara galibiyeti getiren golü 83.dakikada yeni transferi Semih Baştan kaydetti. Manisa temsilcisi bu galibiyetle puanını 23’e çıkarmış oldu.  
 

Bölgesel Amatör Lig 4.Grup temsilcisi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, ligin ikinci yarısına 3 puanla başladı. Kırmızı-siyahlılar sahasında konuk ettiği Emirdağspor’u 1-0’lık skorla mağlup ederek, sürprize izin vermedi. Maçın genelinde rakibi karşısında pozisyonlar bulan Yıldızspor, son vuruşlarda etkisiz kalınca ilk yarı golsüz sona erdi. İkinci yarıda ataklarını sıklaştıran Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, 83.dakikada Semih Baştan ile öne geçerek 3 puana uzandı. Manisa ekibinde yeni transferlerin 8’i 90 dakika içinde forma şansı buldu. Ahmet Celal Bozyurt ise sakatlığı nedeniyle maç kadrosunda yer almadı. Oldukça soğuk bir havada oynanan müsabakayı tribünlerden takip edenlerde oldu. Müsabakayı Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Başkanı Erhan Yıldız, yönetim kurulu üyeleri de izledi. Maçın bitiş düdüğü sonrası 3 puana ulaşan Manisa ekibini soyunma odasına giderek tebrik eden Başkan Erhan Yıldız, “3 puanla başlamak önemliydi. İlk maçlar her zaman zor oluyor. Bunu bir kez daha gördük. Şimdi Çeşme Belediyespor maçına odaklanacağız. Bu maça da çok iyi hazırlanacağız. Sahada mücadelenizden dolayı sizleri kutluyorum” dedi.  
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Yıldızspor puanı golle
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.