Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

YILDIZSPOR 45 FK 3 PUANA KİLİTLENDİ

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, Cumartesi günü saat 14:00’te Çepniderespor ile deplasmanda karşılaşacak. Geride kalan 4 maçta 12 puan toplayan kırmızı-siyahlılar, Çepniderespor’u da yenerek, kaldığı yerden devam etmeyi planlıyor.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 18.11.2022 12:28:00 1144 0
YILDIZSPOR 45 FK 3 PUANA KİLİTLENDİ

 

Süper Amatör Lig B Grubu’nun iddialı ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, Çepnidere deplasmanında 3 puan arıyor. Şampiyonluk adayları arasında yer alan kırmızı-siyahlılar, tüm hazırlıklarını tamamladı. Sın çalışmasını Karaali Spor Tesisleri’nde gerçekleştiren Yıldızspor, maç saatini beklemeye geçti. Turgutlu Çıkrıkçı Stadı’nda oynanacak mücadele Cumartesi günü saat 14:00’te başlayacak. Teknik direktör Serdar Yercan, “Geçen haftayı ‘Bay’ geçmemiz sakatlıkları bulunan isimlerin aramıza dönmesi açısından iyi oldu. Yine sakatlığı olan isimler var ancak bu maçta bize engel değil. Çepniderespor karşısına da aynı ciddiyetle çıkarak 3 puan için ne gerekiyorsa yapacağız. Sürprize izin vermeyeceğiz. Sezon başında yola çıkarken bir hedef koymuştuk, o hedef doğrultusunda yolumuza kayıpsız devam edeceğiz” dedi.

 

 


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

Anahtar Kelimeler: YILDIZSPOR PUANA KİLİTLENDİ
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.