Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil beyazlı judoculardan 5 madalya

Manisa BBSK’lı judocular, 1 altın ve 4 bronz madalya kazanarak, spor kamuoyunun takdirini topladı.

MANİSA -SPOR 17.07.2023 16:42:00 1083 0
Yeşil beyazlı judoculardan  5 madalya

Katıldığı her organizasyonda elde ettiği başarılarla adından övgüyle söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Judo takımı, Olimpiyat Şampiyonu Hüseyin Özkan adına düzenlenen Uluslararası Judo Turnuvası’nda yine önemli bir başarıya imza attı. 

 

16 ülkeden 1421 sporcunun katıldığı turnuvada Manisa BBSK’lı judocular, 1 altın ve 4 bronz madalya kazanarak, spor kamuoyunun takdirini topladı.  

Türkiye Judo Federasyonu ve Kocaeli Judo İl Temsilciliğinin 2023 yılı faaliyet programında yer alan Olimpiyat Şampiyonu Hüseyin Özkan Uluslararası Judo Turnuvası, Kocaeli’de düzenlendi. Turnuvaya 16 ülkeden 1421 sporcu katıldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor Judo takımı, turnuvayı 5 madalya ile tamamladı. Yeşil beyazlı takımımızda Necla Nur Tokgöz 40 kiloda şampiyon olarak, altın madalyanın sahibi oldu. Muhammed Üveys Sevindi 30 kiloda, Ümit Çırpan 66 kiloda, Arda Kamal +73 kiloda ve Zübeyir Talha Polat da +90 kiloda bronz madalya kazandı. 

Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Nalbantlar, turnuva sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada; “Judo takımımız, ulusal ve uluslararası organizasyonlarda aldığı başarılı sonuçlarla göğsümüzü kabartıyor. Sporcularımız farklı ülkelerin sporcuları ile karşılaştı ve iyi sonuçlar elde ettiler. Antrenör ve sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” diye konuştu. 
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Yeşil beyazlı judoculardan madalya
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.