Yelkende 470 Kadınlar Sınıfında ilk defa Olimpiyat Oyunları'ndayız!

1

SPOR 12.03.2021 22:17:26 1486 0
 Yelkende 470 Kadınlar Sınıfında ilk defa Olimpiyat Oyunları



Vilamoura – Portekiz’de düzenlenen 470 Dünya Şampiyonası’nda Olimpik Milli Sporcularımız Beste Kaynakçı ve Okyanus Arıkan elde ettiği dereceyle 470 Kadınlar sınıfında Tokyo Olimpiyat Oyunları’na katılma hakkını elde etti.

Elde edilen kotayla ülkemiz tarihinde ilk defa 470 Kadınlar sınıfında Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek.

27 Ekibin mücadele ettiği 470 Kadınlar sınıfında Olimpik Milli Sporcularımız Beste Kaynakçı ve Okyanus Arıkan (ARM Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü) şampiyonada gerçekleştirilen yarışları 22.sırada tamamlayarak kota almaya hak kazandı. Şampiyonada Ceyla Yurtseven - Simay Aslan (Fenerbahçe Doğuş Yelken) 26. sırada ve Deniz Saltık - Lalin Taşa (Fenerbahçe Doğuş Yelken) 27. sırada yer aldı.

470 Erkekler sınıfında ise 29 ekip arasından Deniz Çınar - Ateş Çınar (Fenerbahçe Doğuş Yelken) 12. oldu.




 

Başkan Besim Dutlulu’dan İlk Açıklama

Akhisar Belediye Meclisi, Başkan Kayserili Başkanlığında İlk Kez Toplandı

Turgutlu’nun Minik Perileri Kupayı Başkan Akın’a Getirdi

Yunusemre’de Parklar Yenileniyor, Mahalleler Güzelleşiyor

Vali Özkan: “Orman Yangınlarıyla Yoğun Mücadelemiz Sürüyor”

Süper Amatör Lig’e Ferdi Zeyrek’in Adı Verildi

Başkan Çetin Akın Yeşil Alanları İnceledi

Manisa’daki Orman Yangınlarına 1.139 Personel Müdahale Ediyor

  • Salı 36.8 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.8 ° / 17.8 ° Güneşli
  • Perşembe 34.8 ° / 14.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.