Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

YEGEM İLE LGS VE YKS’YE HAZIRLANIYORLAR

0

MANİSA- EĞİTİM 5.03.2021 12:17:53 1992 0
 YEGEM İLE LGS VE YKS’YE HAZIRLANIYORLAR

 

Öğrencileri istedikleri eğitimi alabilmeleri için destekleyen Yunusemre Belediyesi, bünyesinde kurduğu YEGEM onları sınavlara hazırlıyor. Pandemi kurallarına uygun olarak 8. 12. ve mezun öğrencilerin eğitim gördüğü YEGEM’de alanında uzman öğretmenler eşliğinde birebir soru çözümü ve konu anlatımı yapılıyor. Pandemi dolayısıyla eğitimlerine bir süre online olarak devam eden öğrenciler, şimdi ise yüz yüze eğitimlerle anlamadıkları konuları öğretmenlerine sorarken; birçok konuyu da pekiştirme fırsatı buluyor. YEGEM’de eğitim gören öğrenciler merkezdeki eğitimden duydukları memnuniyeti şu sözlerle aktarıyor:

 

Aleyna Karademir: “12. sınıf öğrencisiyim. İlk başta Eylül’de derslerimiz yüz yüzeydi. Daha sonra online eğitimlerimiz oldu. Şu anda yüz yüze eğitimlerimiz var.  Hocalarımız bizimle ilgili. Buradaki ortamdan memnunum. YEGEM bize artı değer kattı. Böyle bir kurum açtığı için belediye başkanımıza teşekkür ederim.”

 

Berna Sayın: “12. sınıf öğrencisiyim. YEGEM’de eğitim alıyorum.  Umuyorum ki hayallerimi gerçekleştirmiş bir birey olurum. YEGEM’e başladığım andan itibaren netlerimde ve bilgi birikimde artmalar oldu. Soru çözümlemelerinde anlamadığım konularda her zaman yardımcı oluyorlar. Emeği geçenlere teşekkür ederim.”

 

Beyza Dalkıran: “19 yaşındayım. YEGEM’de ders işliyoruz. Birebir çözümlerimiz ders anlatımlarımız var. Dersler içinde soru sorabiliyoruz. Oldukça faydalı eğitim alıyoruz.” 


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.