Yazgan, “ Şampiyonluğu Yıldız İsimler Değil Mücadele Belirler”
1
Manisa FK’nın sezon başında Sakaryaspor’dan renklerine bağladığı Ferhat Yazgan, Afyonkarahisar kampında açıklamalarda bulundu. Gol atmayı da, asist yapmayı da çok sevdiğini söyleyen Ferhat Yazgan, “ Sadece kaliteli bir kadro olmak yetmiyor. Şampiyonluğun yolu mücadele etmekten, birlik ve beraberlikten geçiyor. Şampiyonluğu yıldız isimler değil, mücadele belirler” diye konuştu.
Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da şampiyonluk parolasıyla sürdüren Manisa Futbol Kulübü’nde yeni transferlerden Ferhat Yazgan, açıklamalarda bulundu. Sözlerine futbola başlama hikayesini anlatarak başlayan Ferhat Yazgan, ' Almanya’da doğup büyüdüm. 4 yaşında ana okuluna giderken, bahçede beni top oynarken arkadaşamın annesi görmüş ve “ Bu çocuğu bir takıma verin” demiş. Bende bu vesileyle Wiker SV. Alt takımında futbola başladım. Ondan sonra bölgenin en meşhur takımlarından biri olan Holst. Kiel. Jgd takımına geçtim. 17 yaşında bu takımda profesyonel oldum. Daha sonra ise 3 sezon Wolsburg takımında forma giydim. 2014 yılında ise Türkiye maceram başladı.İki sene Trabzon’da kaldım. 1 yıl Trabzonspor’da,1 yılda 1461 Trabzonspor’da forma giydikten sonra üç sezon önce Sakaryaspor’a transfer oldum” diye konuştu.
“ Şampiyonluğun En Büyük Adayı Biz Oluruz”
Manisa FK’nın çok kaliteli isimlerden oluşan bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Ferhat Yazgan, “ Takım çok iyi ve oldukça kaliteli isimler var takımın içinde. Her mevkide doğrudan takımda oynayacak olan oyuncular var. İnşallah bunu takım olarak sahada da gösteririz. Takım olarak sahada mücadele edersek, birbirimiz için koşarsak, birbirimize yardım edersek o zaman en büyük aday biz oluruz. Bazen sadece kaliteli kadro olmak yetmiyor.Geçtiğimiz sezon bunun örnekleri Türkiye ligleri’nde yaşandı”sözlerini kullandı.
“ Manisa FK’da Hiç Yabancılık Çekmedim”
Manisa FK’da herkesin birbirine çok saygılı olduğunu dile getiren Ferhat Yazgan, ' Takım içinde herkes birbirine çok saygılı. Birbiriyle çok iyi anlaşıyor. İlk geldiğim günden bu yana takım içinde çok iyi karşılandım. Hiç yabancılık çekmedim. İnşalah bütün sezon boyunca bunu böyle götürebeliriz. Bu kardeşliği, arkadaşlığı sürdürebiliriz. Bu birlik ve beraberliğin devam edeceğine inanıyorum” diye konuştu.
“ Uzaktan Şutları Seven Bir Futbolcuyum”
Saha içindeki özelliklerinden de bahseden Manisa FK’nın yeni transferi Ferhat Yazgan, “ Uzaktan şutları seven bir futbolcuyum. Ceza sahası içerisine girmeyi seven bir oyuncuyum. Her sene 4-5 gol ve 7-8 asistle oynarım. Bu sene bu performansımı daha yukarıya çıkaracağıma inanıyorum” diye konuştu.
“ Uzun Yıllar Manisa FK’nın Formasını Giymek İstiyorum”
Yeni sezon çalışmalarının şu anda son derece iyi geçtiğini söyleyen Ferhat Yazgan sözlerini şu şekilde tamamladı, “ Çok profesyonel çalışıyoruz. Ben en son Trabzonspor’da bu çalışmayı görmüştüm. İnşallah komple, bu takım, bu ekip, hep beraber şampiyonluğa gideriz. Manisa’ya kesinlikle şampiyonluk için geldim. Uzun yıllar bu takımda forma giymek istiyorum. Bu nedenle 3 yıllık sözleşmeye imza attım.Bu sene şampiyon olup önce TFF 1. Lig’e ardından ise Süper Lig’e yükseleceğiz”
Salihli’de Yeni Yol Grubu’ndan Birlik ve Beraberlik İftarı
CHP’li Tahmilci’den 12 Mart Mesajı
Katledilen Kadınların Yarım Kalan Düşleri Fidanlarla Yaşatıldı
Manisa Dostlar Meclisi İftar Sofrasında Buluştu
Manisa Kent Konseyi Projeler İçin Kolları Sıvadı
Manisa’da Otobüslere Emniyet Kemeri Denetimi: 5 Binden Fazla Yolcu Bilgilendirildi
Manisa’da Otobüslere Emniyet Kemeri Denetimi: 5 Binden Fazla Yolcu Bilgilendirildi
Akhisar’da Gençlik Kütüphanesi Projesinde Çalışmalar Başladı
Anahtar Kelimeler:
yazgan-sampiyonlugu-yildiz-isimler-degil-mucadele-belirler
- Salı 10.3 ° / 1 ° false
- Çarşamba 10.3 ° / 1.7 ° Güneşli
- Perşembe 11.3 ° / 4.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu


