YARHASANLAR CAMİİ'NDE RAMAZANDA ŞERBET AKMAYA DEVAM EDİYOR

Şehzadeler ilçesi sınırları içinde kalan Yarhasanlar Camisi'nin çeşmelerinden, hayırseverlerin desteğiyle her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayı boyunca da şerbet akıyor.

MANİSA- İLÇELER 10.04.2023 00:00:00 2095 0
YARHASANLAR CAMİİ

 

 

 

Manisa’da 2002 yılında yapılan Manisa'nın büyükşehir olmasının ardından Şehzadeler ilçesi sınırları içinde kalan Yarhasanlar Camisi'nin çeşmelerinden, hayırseverlerin desteğiyle her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayı boyunca da şerbet akıyor.

Teravih namazını kılan vatandaşlar namaz sonrası çeşmelerden akan şerbetleri bardaklarını doldurarak güzelce içiyor. Cemaat, çeşmeden şerbet almak için uzun kuyruklar oluşturuyor. Günde ortalama 300 kilo şerbet dağıtılıyor. Her gün bir hayırsever destek veriyor.

Hayatını kaybeden Yarhasanlar Camisi Yaşatma Derneği Başkan Yardımcısı Burhan Kurtoğlu’nun başlattığı geleneği Engin Bayraktar ve kardeşi Enes Bayraktar sürdürüyor. Engin Bayraktar, “Rahmetli Burhan Kurtoğlu, cami açıldığı günden beri bu geleneği sürdürüyordu. Hayata gözlerini yumdu. Onun bıraktığı bu geleneği biz elimizden geldikçe sürdürmeye çalışıyoruz. Destek olan hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

 


 

Başkan Hakan Şimşek’ten çarşı esnafına ziyaret

Büyükşehir 236 mahalleye ücretsiz internet götürdü

Salihli TSO Kent Ekonomi Ödülleri sahiplerini buldu

Turgutlu Belediyespor’da yılın son maç heyecanı

Manisa’da yeşil dönüşüm için sivil mutabakat

Emniyet Müdürü Aktaş’tan Bayındırlık’ta Huzur Turu

İyi Parti Akhisar Heyetinden Kaymakam Can’a Ziyaret

İbrahim Köse’den Şenol’a Ziyaret: Gündem Üretici

  • Perşembe 6.4 ° / 0.5 ° Güneşli
  • Cuma 6.7 ° / 2.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 5.5 ° / 2.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.