YARHASANLAR CAMİİ'NDE RAMAZANDA ŞERBET AKMAYA DEVAM EDİYOR
Şehzadeler ilçesi sınırları içinde kalan Yarhasanlar Camisi'nin çeşmelerinden, hayırseverlerin desteğiyle her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayı boyunca da şerbet akıyor.
Manisa’da 2002 yılında yapılan Manisa'nın büyükşehir olmasının ardından Şehzadeler ilçesi sınırları içinde kalan Yarhasanlar Camisi'nin çeşmelerinden, hayırseverlerin desteğiyle her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayı boyunca da şerbet akıyor.
Teravih namazını kılan vatandaşlar namaz sonrası çeşmelerden akan şerbetleri bardaklarını doldurarak güzelce içiyor. Cemaat, çeşmeden şerbet almak için uzun kuyruklar oluşturuyor. Günde ortalama 300 kilo şerbet dağıtılıyor. Her gün bir hayırsever destek veriyor.
Hayatını kaybeden Yarhasanlar Camisi Yaşatma Derneği Başkan Yardımcısı Burhan Kurtoğlu’nun başlattığı geleneği Engin Bayraktar ve kardeşi Enes Bayraktar sürdürüyor. Engin Bayraktar, “Rahmetli Burhan Kurtoğlu, cami açıldığı günden beri bu geleneği sürdürüyordu. Hayata gözlerini yumdu. Onun bıraktığı bu geleneği biz elimizden geldikçe sürdürmeye çalışıyoruz. Destek olan hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Örnek Kan Bağışı Seferberliği
Turgutlu’da deve güreşleri heyecanı başlıyor
Güzelyurt’ta kanalizasyon hattı yenileniyor
Muradiye’ye ücretsiz sağlık merkezi açıldı
Manisa’da kaçak atığa karşı temizlik seferberliği
MCBÜ’ye sağlıklı yaşamda örnek iş yeri belgesi
Manisa’da ücretsiz dil ve konuşma terapisi başladı
Manisa’da 30 bin fidan toprakla buluşuyor
- Cuma 12.8 ° / 4.5 ° false
- Cumartesi 15.7 ° / 5 ° Güneşli
- Pazar 9.4 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu





