Yangın Sonrası Örnek Davranış: Çocuklar Çevreyi Temizledi

Soma TOKİ’de yaşayan çocuklar çevre bilinciyle büyüklerine örnek oldu

GÜNDEM 26.08.2025 23:24:44 269 0
Yangın Sonrası Örnek Davranış: Çocuklar Çevreyi Temizledi

(MHA) - Soma TOKİ’de oturan çocuklar Berat Gültepe, Mert Gidici, Ertuğrul Gidici ve Ahmet Talha Kahraman, site çevresindeki ormanlık alanda temizlik çalışması yaptı. Çocuklar, çevreye atılan çöpleri ve cam şişeleri toplayarak büyüklerine örnek oldu.

Kısa süre önce aynı bölgede çıkan yangında onlarca ağacın kül olduğunu hatırlatan çocuklar, çevrenin kirletilmemesi gerektiğini vurguladı.

Kendi kurdukları TOKİ Futbol Kulübü ile hem spor yaptıklarını hem de sosyal sorumluluk faaliyetlerine önem verdiklerini belirten Berat Gültepe şunları söyledi:

“Bizler gençler olarak çevremize sahip çıkmak istiyoruz. Ormanlarımızı kirletmeyelim, cam şişeler atmayalım. Geçtiğimiz günlerde burada çıkan yangında çok sayıda ağacımız yandı, içimiz sızladı. Büyüklerimiz bizlere örnek olsunlar. Hep birlikte çevremizi temiz tutalım.”

Gelecek Partisi Manisa’da Yeni Yılın İlk İl Divan Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi

Ecerbilgiç’ten Meslektaşlarına Kahvaltı Daveti

Manisa’da kanalizasyonda ıslak mendil uyarısı

Okul sporları voleybol Gençler A maçları Manisa’da bitti

Başkan Çetin Akın sağanak yağış sonrası sahada

Berberler Odası’nda değişim rüzgarı: Ecerbilgiç aday

Zafer Kara Akhisar Bakkallar Odası’nda güven tazeledi

TURBELDAK’tan Gökgedik parkurunda doğa yürüyüşü

  • Pazar 1.5 ° / -1.7 ° Yoğun kar yağışlı
  • Pazartesi 1.4 ° / -0.9 ° Yoğun kar yağışlı
  • Salı 1.5 ° / -8 ° Yoğun kar yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.