Yağış geliyor!

1

GÜNDEM 16.09.2020 00:00:47 1995 0
Yağış geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdumuzun Cuma gününden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen, kuvvetli rüzgarlara ve yağışlara sebep olabilecek alçak basınç ve buna bağlı cephe sisteminin etkisi altına gireceğinin tahmin edildiğini açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle: Yurdumuzun, Cuma gününden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen, KUVVETLİ RÜZGARLARA ve YAĞIŞLARA sebep olabilecek alçak basınç ve buna bağlı cephe sisteminin etkisi altına gireceği tahmin edilmektedir. Bu sistem kurumumuz tarafından takip edilmektedir. Vatandaşlarımızın bu süreçte Genel Müdürlüğümüz tarafından yapılacak meteorolojik değerlendirme ve uyarıları takip etmesi önem arz etmektedir. Meteorolojinin yayımladığı haritada Manisa’nın bir bölümünün yağışlardan etkilenebileceği görülüyor.

 

Yuntdağlılar Örencik’te Buluştu

Mustafa Uçar’dan Sel Felaketi Açıklaması: “Tüm Hemşehrilerimizin Yanındayız”

Manisalı Güreşçilerden Türkiye Şampiyonası’nda Çifte Madalya

Başkan Şerefoğlu Projelerini Açıkladı

Prof. Dr. Akpınar: “Kadromuzu Barcelona Gibi Kurduk”

Manisa Derbisinde Gülen Taraf Nurlupınarspor

Gediz Taştı, Büyükşehir Mahsur Kalan 44 Vatandaşı Kurtardı

Ramazan Öncesi 22 Bin Sofraya Büyükşehir Dokunuşu

Anahtar Kelimeler: yagis-geliyor
  • Pazartesi 10.8 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 8.9 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 9.1 ° / 3.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.