Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

VETERİNERLERDEN İFTAR YEMEĞİ

1

GÜNDEM 28.05.2019 16:10:04 1380 0
VETERİNERLERDEN İFTAR  YEMEĞİ

Manisa Veteriner Hekimleri Odası, her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel iftar yemeği organizasyonu düzenledi. Polis evinde düzenlenen iftar yemeğine Veteriner Hekimlerin ilgisi yoğundu. İftar yemeğine Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı, İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Melikşah Taşkın Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kavas ve çok sayıda Veteriner Hekim ve ailesi katılım sağladı. 
İftar yemeğinde davetlilere ilk olarak Oda Başkanı Veteriner Hekim Merter Yıldız hitap etti. Ramazan ayının paylaşım, birlik ve beraberlik ayı olması vurgusunu yaptığı konuşmasında Veteriner Hekimler ve aileleri olarak bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını, Ramazan ayının coşkusunun büyük aile sofraları ile daha güzel yaşandığını ve büyük bir aile olarak iftarda buluştukları için mutlu olduğunu belirtti.  Yıldız, “Bu tür organizasyonlar, meslek içi paylaşımların yapılması ve meslektaşların yoğun mesailerinden fırsat bularak bir araya gelme imkanı bulmaları, dolayısıyla meslektaşlar arası tanışma, kaynaşma fırsatının yakalanması anlamında çok fayda sağlamaktadır. Bu sayede etik ve deontolojik değerlerin korunması ve güçlenmesi anlamında bu organizasyonlar büyük önem arz etmektedir.” dedi. 
Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı, 1 yıl Veteriner Fakültesinde okuduğunu ardından mülkiyeye geçiş yaptığını ancak bu camiaya yabancı olmadığını belirtti. Veteriner hekimlik mesleğinin hem hayvan hem de insan sağlığı, sağlıklı gıda için ne denli önemli ve kutsal bir hizmet verdiğini vurguladığı konuşmasında davetlilerin yaklaşan bayramını kutladı. Yenilen iftar yemeğinin ardından bir araya gelen Veteriner Hekimler sohbet etme imkanı buldular.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: veterinerlerden-iftar-yemegi
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.