VERGİNİZİ ÖDEMEYİ UNUTMAYIN

1

GÜNDEM 8.05.2019 12:02:05 875 0
VERGİNİZİ ÖDEMEYİ UNUTMAYIN

Yunusemre ilçesine ait mesken ve işyerlerine yönelik emlak, çevre temizlik ile ilan ve reklam vergisinin 2019 yılı 1. taksit ödemeleri başladı. Mükellefler ödemelerini 31 Mayıs Cuma günü mesai bitimine kadar yapabilecek.

Yunusemre ilçesi emlak, ilan ve reklam ile çevre temizlik vergisi 2019 yılı 1. taksit ödemelerinde tahsilatlar başladı. Mükelleflerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına ödemeleri son güne bırakmamalarını isteyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Belediyemizde mesken ve iş yerlerine yönelik emlak, çevre temizlik ile ilan ve reklam vergilerinin 2019 yılı 1. taksit ödemeleri başladı. Vatandaşlarımız ödemelerini Halkbank şubelerine, belediye veznelerimize nakit ya da kredi kartıyla yapabileceği gibi e-belediye sistemi üzerinden kredi kartıyla da yapabilirler. Mükelleflerin mağdur olmamaları, cezalı duruma düşmemeleri adına vergilerini 31 Mayıs Cuma günü mesai bitimine kadar ödemeleri gerekmektedir.”

 

YRP Şehzadeler İlçe Yöneticisi Osman Bulut Görevinden İstifa Etti

Turgutlu’da Yaz Spor Okullarıyla Çocuklara Hem Eğitim Hem Eğlence

Başkan Dutlulu’dan Esnaf Odaları Birliği’ne Ziyaret

Başkan Dutlulu MASKİ Yönetim Kurulu Toplantısına Başkanlık Etti

Manisa’da Haziran Ayında 472 Bin Trafik Denetimi Yapıldı

Alaşehir’de Silah Operasyonu: 15 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi

Bir Yılda 1 Milyon 280 Bin Metrekare Kilit Parke Taşı Üretildi

Manisa’da Motosiklet Denetiminde 2 Milyon TL Ceza Kesildi

Anahtar Kelimeler: verginizi-odemeyi-unutmayin
  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 40.5 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 40.5 ° / 18.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.