VERGİNİZİ ÖDEMEYİ UNUTMAYIN

1

GÜNDEM 8.05.2019 12:02:05 997 0
VERGİNİZİ ÖDEMEYİ UNUTMAYIN

Yunusemre ilçesine ait mesken ve işyerlerine yönelik emlak, çevre temizlik ile ilan ve reklam vergisinin 2019 yılı 1. taksit ödemeleri başladı. Mükellefler ödemelerini 31 Mayıs Cuma günü mesai bitimine kadar yapabilecek.

Yunusemre ilçesi emlak, ilan ve reklam ile çevre temizlik vergisi 2019 yılı 1. taksit ödemelerinde tahsilatlar başladı. Mükelleflerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına ödemeleri son güne bırakmamalarını isteyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Belediyemizde mesken ve iş yerlerine yönelik emlak, çevre temizlik ile ilan ve reklam vergilerinin 2019 yılı 1. taksit ödemeleri başladı. Vatandaşlarımız ödemelerini Halkbank şubelerine, belediye veznelerimize nakit ya da kredi kartıyla yapabileceği gibi e-belediye sistemi üzerinden kredi kartıyla da yapabilirler. Mükelleflerin mağdur olmamaları, cezalı duruma düşmemeleri adına vergilerini 31 Mayıs Cuma günü mesai bitimine kadar ödemeleri gerekmektedir.”

 

Gazzeli Akademisyen MHA’ya Konuştu: Ateşkes Değil Soykırım

Halim Şener'den soğukta tezgah açan pazarcıya ziyaret

Akhisar ve Bergama’da Kültür Koruyucuları yetişiyor

Başkan Hakan Şimşek’ten personele sosyal denge müjdesi

Glint Manisa Basket’ten 2026 öncesi motivasyon yemeği

Başkan Şimşek’ten Kaymakam Genel’e nezaket ziyareti

Koç Lisesi’nden şehit aileleri ve gazilere yeni yıl kartı

Manisa TSO’da 2025 bilançosu ve 2026 hedefleri

Anahtar Kelimeler: verginizi-odemeyi-unutmayin
  • Cuma -6.3 ° / -13.7 ° Güneşli
  • Cumartesi -4.1 ° / -11.8 ° Güneşli
  • Pazar -2.8 ° / -11.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.