Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

VERGİ AFFI 27 AĞUSTOS’ KADAR UZATILDI

0

EKONOMİ 31.07.2018 16:42:33 1670 0
VERGİ AFFI 27 AĞUSTOS’ KADAR UZATILDI

Geçtiğimiz ay Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilen 7143 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması 27 Ağustos’ta sona eriyor. Kanunun yürürlüğe girmesinin hemen ardından vatandaşlara duyuru yaparak yapılandırma çalışmalarına başlayan Şehzadeler Belediyesinde yapılandırma çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Eylül ayı başından itibaren çok sayıda vatandaşın Şehzadeler Belediyesine olan borçlarının yeniden yapılandırılması için başvuruda bulunduğunu belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Bilindiği gibi Hükümetimiz geçtiğimiz aylarda yaptığı bir düzenleme ile bir kısım alacaklara af imkânı getirdi. Bu kapsamsında Şehzadeler Belediyesi olarak bizde vatandaşlarımıza gerekli uyarıları yaparak Haziran ayı itibarı ile Belediyemize olan borçların yeniden yapılandırılmasına başlamıştık. Bu bağlamda vatandaşlarımız yoğun bir şekilde aftan yararlanarak yeniden yapılandırma için Belediyemize müracaat ediyorlar. Haziran ayının ilk günlerinden itibaren bugüne kadar birçok vatandaşımız 7143 sayılı kanun kapsamında borçlarını yapılandırdılar. Kanunda belirtildiği şekli ile vatandaşlarımız borç miktarlarına göre faizlerde indirime gitme imkânı bulup 6-12 ve 18 taksitte ve iki ayda bir ödeme imkânı ile borçlarını ödeme kolaylığına kavuşmuş oldular. Söz konusu kanun kapsamında borçlarını ödemek isteyen vatandaşlarımız için son başvuru tarihi Cumhurbaşkanımızın imzalamış olduğu kararname ile 27 Ağustos’a kadar uzatılmıştır. Vatandaşlarımızın bu tarihi fırsattan yararlanmalarını bekliyoruz” dedi. 

 

 


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.