Vasvi Sarıgöl İlkokulu öğrencileri Kuşlara Bir Damla Umut Oldu

0

MANİSA- EĞİTİM 26.12.2020 00:46:45 2934 0
Vasvi Sarıgöl İlkokulu öğrencileri Kuşlara Bir Damla Umut Oldu
 

Manisa Saruhanlı ilçesi Paşaköy Mahallesi Vasvi Sarıgöl İlkokulu öğrencileri Kuşlara Bir Damla Umut günü olan 25 Aralık Günü için yemlikler yaparak evlerine ve parka astılar.
Vasvi Sarıgöl İlkokulu  öğrencileri nin çalışmaları ile ilgili olarak sosyal medya hesabından   yapılan açıklamada,

“Bugün 25 Aralık, günlerden Kuşlara Bir Damla Umut günü. 4 yıldır aralık ayı demek Kuşlara Bir Damla Umut demek oldu.

Bu yıl her zamankinden farklı olarak okullar kapalı olduğu için, öğrenciler bir araya gelip yemliklerini asmadılar ama olsun bu yıl da öğrencilerimiz aileleriyle beraber yemlikleri yaptılar ve bugün saat 13.00 itibariyle Türkiye'nin dört bir tarafından öğrenci ve öğretmenlerle aynı anda herkes kendi evinin bahçesine ve parkına astı..”

Bu güzel projede yer alıp, Kuşlara Bir Damla Umut olan 2 B Sınıfı Öğrencilerimizi, velilerimizi ve öğretmenleri Polat Serbesti’i tebrik ederiz.'denildi.

Turgutlu’da kaldırım işgallerine ortak denetim

Gülşah Durbay için taziye dualarla sona erdi

Gülşah Durbay için Fatih Sergi Salonu’nda taziye

Mali Müşavirlerden Hükümete Acil Çağrı: 586 Sayılı Tebliğ Geri Çekilsin

BİLSEM Öğrencilerinden Eğlenerek Öğreten Afet Farkındalığı Oyunu

Aile Hekimleri Manisa'da SES Yükseltti

Berberler ve Kuaförler Odası Seçimi İçin Kritik Hamle

Özdağ’dan Gülşah Durbay için: “Manisa başın sağ olsun”

  • Çarşamba 4.9 ° / -1.5 ° Güneşli
  • Perşembe 5.7 ° / -1.7 ° Güneşli
  • Cuma 7.1 ° / -0.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.