Vasvi Sarıgöl İlkokulu öğrencileri Kuşlara Bir Damla Umut Oldu

0

MANİSA- EĞİTİM 26.12.2020 00:46:45 2843 0
Vasvi Sarıgöl İlkokulu öğrencileri Kuşlara Bir Damla Umut Oldu
 

Manisa Saruhanlı ilçesi Paşaköy Mahallesi Vasvi Sarıgöl İlkokulu öğrencileri Kuşlara Bir Damla Umut günü olan 25 Aralık Günü için yemlikler yaparak evlerine ve parka astılar.
Vasvi Sarıgöl İlkokulu  öğrencileri nin çalışmaları ile ilgili olarak sosyal medya hesabından   yapılan açıklamada,

“Bugün 25 Aralık, günlerden Kuşlara Bir Damla Umut günü. 4 yıldır aralık ayı demek Kuşlara Bir Damla Umut demek oldu.

Bu yıl her zamankinden farklı olarak okullar kapalı olduğu için, öğrenciler bir araya gelip yemliklerini asmadılar ama olsun bu yıl da öğrencilerimiz aileleriyle beraber yemlikleri yaptılar ve bugün saat 13.00 itibariyle Türkiye'nin dört bir tarafından öğrenci ve öğretmenlerle aynı anda herkes kendi evinin bahçesine ve parkına astı..”

Bu güzel projede yer alıp, Kuşlara Bir Damla Umut olan 2 B Sınıfı Öğrencilerimizi, velilerimizi ve öğretmenleri Polat Serbesti’i tebrik ederiz.'denildi.

İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan Okullara Güvenlik Ziyareti

Türk Büro-Sen’den KYK Personeline Moral Ziyareti

Kula’nın Tarihi Arastasında Şahin Kardeşlerden Asırlık Demircilik

Başkan Akın’dan Açılış Öncesi Son Hazırlık Turu

Sınav Koleji Öğrencileri Şehzadeler Gençlik Evi’ni Ziyaret Etti

Soma’da Kaçak Kazı Operasyonu: 3 Kişi Suçüstü Yakalandı

Şehzadeler Belediyesi’nden Kaldırımlara Sanatsal Dokunuş

YUNUSEMRELİ JUDOCULAR TÜRKİYE'NİN ZİRVESİNDE

  • Salı 29.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 29.1 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 30 ° / 14.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.