Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

VALİ KARADENİZ'DEN MESİR FESTİVALİ AÇIKMASI

26 Nisan 2023 Çarşamba günü başlayıp 30 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek saçım töreniyle sona ermesi beklenen Mesir Festivali ile ilgili olarak Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, açıklamalarda bulundu.

MANİSA-GENEL 20.02.2023 19:26:00 1709 0
VALİ KARADENİZ

 

 26 Nisan 2023 Çarşamba günü başlayıp 30 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek saçım töreniyle sona ermesi beklenen Mesir Festivali ile ilgili olarak Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, açıklamalarda bulundu.

Vali Karadeniz, İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde depremzedelerin acil ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmaları inceledikten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, “Ülkemiz büyük bir deprem yaşadı. Deprem sonrası çalışmalar aralıksız devam ediyor. Manisa’da Mesir Festivali’nin yapılıp yapılmayacağı gündemde. Mesir komitesiyle bu konu hakkında şuan için bir toplantı yapıldı. Festival ile ilgili önümüzde iki seçenek var iki yol var. Ye festivali tamamen iptal edeceğiz ya da bazı bölümlerini çıkararak festivali yapacağız. Bununla ilgili önümüzdeki günlerde karar alınacak” dedi.

2019 yılında Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’nin 479.su yapılmıştı. Ardından dünyayı etkileyen koronavirüs (Covid-19) nedeniyle 3 yıldır yapılamamıştı. Daha sonra 2022’nin Aralık aya ortalarında Manisa Valisi Yaşar Karadeniz başkanlığında Manisa Mesir Macunu Festivali Komitesi toplanmıştı. Normal açıklanan takvime göre 21 Mart Nevruz Bayramıyla beraber temsili karma düzenlenecekti, 26 Nisan 2023 Çarşamba günü başlayacak festival 30 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek saçım töreniyle sona erecekti. Ancak yaşanan deprem sonrası nasıl bir yol izleneceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Vali Karadeniz Açıkladı! Mesir Festivali Yapılacak mı? ........4C002' görseli olabilir

 


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.