Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

VALİ KARADENİZ'DEN BAŞKAN FATİH ÇATALDERE'YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Manisa 22. Bölge Birliği Başkanvekili Fatih Çataldere’yi ziyaret etti.

MANİSA- İLÇELER 30.03.2023 12:38:00 1319 0
VALİ KARADENİZ

 

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Manisa 22. Bölge Birliği Başkanvekili Fatih Çataldere’yi ziyaret etti. Ziyarette Vali Karadeniz’e Alaşehir Kaymakamı Alper Faruk Güngör, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Manisa Ticaret İl Müdürü Muharrem Özel eşlik etti.

Vali Karadeniz, deprem zamanı ve sonrasında verdiği desteklerden dolayı Başkan Çataldere’ye teşekkür etti. Vali Karadeniz, “Alaşehir’de genç kooperatif başkanımızı Fatih Çataldere ve ekibi güzel işlere imza atıyoruz. Esnaf ve sanatkarlara destek oluyor. 6 Şubat’ta ülkemiz derinden sarsan depremlerle karşı karşıya kaldık. Devlet millet el ele vererek ilk günden itibaren yaralarımızı sarmaya çalıştık. Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifimizde bu konuda üzerine düşeni en iyi şekilde yaptı. Depremzede kardeşlerimize destek oldu. Verdikleri maddi ve manevi desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.

Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Fatih Çataldere ise, “Manisa Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz'i esnaf ve sanatkarlarımız adına Kooperatifimizde ağırlamaktan gurur ve mutluluk duyduk. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz” diye konuştu.

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.