Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

VALİ KARADENİZ ŞEHZADELER BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR ETTİ

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i ziyaret ederek, Şehzadeler Belediyesi'nin deprem bölgesine yönelik yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

MANİSA- İLÇELER 25.02.2023 08:32:00 1256 0
VALİ KARADENİZ ŞEHZADELER BELEDİYESİ

 

 

 

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş depremi sonrasında tüm yurtta olduğu gibi Manisa'da da depremzedeler için bir seferberlik başlatılırken; Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, çalışmalara destek veren kurum ve kuruluşları ziyaret ederek, destekleri ve çalışmaları için teşekkür ediyor. Vali Karadeniz, son ziyaretini Şehzadeler Belediyesi'ne yaptı. Vali Karadeniz, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i ziyaret ederek, Şehzadeler Belediyesi'nin deprem bölgesine yönelik yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Çelik, belediye başkan yardımcıları ile birlikte belediye önünde karşıladığı Vali Karadeniz'e bölgede ve Şehzadelerde gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyarete ilişkin konuşan Başkan Çelik şöyle dedi; "Bugün Sayın Valimiz belediyemizi ziyaret ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremin hemen akabinde Sayın Valimizin yönlendirmeleri doğrultusunda belediye olarak seferber olduk. Ciddi bir koordinasyonla bugüne kadar faaliyetlerimizi yerine getirdik. Bundan sonra da aynı anlayışla devam edeceğiz. Bu ziyaret vesilesiyle de Sayın Valimize başkan yardımcılarımız ile birlikte gerek bölgede gerekse ilimizde yapmış olduğumuz çalışmalarla ilgili detaylı bir rapor daha sunmuş olacağız. Hizmetleri, katkıları ve nezaket ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum."

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ise Başkan Çelik ve Şehzadeler Belediyesi'ne teşekkür ederek, ziyaretine ilişkin şöyle dedi; "Bu büyük felakette tüm kurum ve kuruluşlar gibi belediyelerimiz de tam kadro deprem bölgesine destek olmada büyük gayret gösterdiler. Şehzadeler Belediyemiz de bu gayretin içerisinde yer aldı ve almaya da devam ediyor. Bu nedenle de iki haftadır fırsat buldukça hem ilçelerimizde hem il merkezimizde destek olan kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulunuyorum. Bu arada bundan sonra da yapılması gereken işler varsa onları da konuşuyoruz. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Tüm Manisalılara teşekkür ediyorum."


 


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.