Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Vali Karadeniz’ in 31 Mayıs Dünya Sigarasız Günü Mesajı

0

GÜNDEM 28.05.2021 19:09:54 1251 0
Vali Karadeniz’ in 31 Mayıs Dünya Sigarasız Günü Mesajı



Sigara kullanımıyla oluşan önlenebilir hastalık ve ölümlere dikkati çekebilmek için Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından ‘31 Mayıs Dünya Sigarasız Günü’ ilan edilmiştir.

Tütün ürünleri, içerisinde bulunan çok sayıda kimyasal madde nedeniyle solunum yolları ve akciğerde çeşitli hastalıklar meydana getirmektedir. Tütün ve tütün ürünlerinin kullanımı akciğerde tahribat yarattığı ve bağışıklığı zayıflattığı için tütün ürünleri kullananlar kullanmayanlara göre, koronavirüse karşı da daha fazla risk altındadır.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlığını korumak ve tütün kullanımının veya buna maruz kalınmasının yol açtığı çevresel, sosyal, ekonomik zararların önüne geçmek için konuyla ilgili toplumsal farkındalığı arttırmak, her vatandaşın öncelikli görevlerinden biridir.

Sağlıklı bireyler ve sağlıklı nesiller için, 31 Mayıs Dünya Sigarasız Günü’nü kendiniz ve sevdikleriniz için hayata yeni bir başlangıç olarak kabul etmenizi temenni ediyor, sağlıklı günler diliyorum.Yaşar KARADENİZ-Manisa Valisi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.