Vali Karadeniz, Akhisar Hastane Höyüğü ve Thyateira Tepe Mezarlığı Ören Yeri Kazı Alanında İncelemelerde Bulundu

0

GÜNDEM 28.01.2021 00:01:05 1707 0
Vali Karadeniz, Akhisar Hastane Höyüğü ve Thyateira Tepe Mezarlığı Ören Yeri Kazı Alanında İncelemelerde Bulundu



Kazı alanında yapılan çalışmalar, 2018 yılında başlatılıp tamamlanan Roma Sütunlu Yolu ve alanın projesine ilişkin bilgilendirmenin ardından Akhisar Müzesi’ni ziyaret eden Vali Karadeniz daha sonra 2011 yılından bu yana kazı çalışmaları devam eden Hastane Höyüğü kazı alanında da incelemelerde bulundu. İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak ve Kazı Başkanı Prof. Dr. Engin Akdeniz, alanda yürütülen çalışmalar ve planlanan çalışmalarla ilgili Vali Yaşar Karadeniz’e bilgi verdi. Bu alanların ilimiz ve Akhisar için öneminin büyük olduğunu belirten Vali Karadeniz, çalışmaların kesintiye uğramadan devam etmesi için gerekli koordinasyonun sağlanacağı ve destek verileceğini belirtti.
İncelemelerde Vali Yaşar Karadeniz’e Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, İl Kültür ve Turizm Müdür İbrahim Sudak, Kazı Başkanı Prof. Dr. Engin Akdeniz, Manisa Müze Müdürü ve müze uzmanları eşlik etti.

 

Vali Özkan: Bağımlılıkla Mücadele Geleceğimiz İçin En Öncelikli Konudur

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Yeni Adımlar: İl Hayvan Koruma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Kararlı Adımlar

Kamu-Sen: Enflasyon Maaşları Eritiyor, Ek Zam Kaçınılmaz

Yunusemre’de Ağaçlandırma Alanlarında Bakım Seferberliği

Turgutlu Belediyesi’nden Şehre Estetik Dokunuşlar

Nazır Yaşar ve Ekibi Memleket Partisi’nden İYİ Parti’ye Katıldı

Anne Kart 8 Binden Fazla Annenin Yüzünü Güldürdü

  • Perşembe 34.8 ° / 14.9 ° Güneşli
  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.