vakalarda son durum

0

SAĞLIK 21.03.2021 13:35:08 1564 0
 vakalarda son durum


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 13-19 Mart arası illere göre her 100 bin kişide görülen korona virüs güncel vaka sayılarını açıkladı.


Bakan Koca'nın sosyal medya hesabından paylaştığı 13-19 Mart arası illere göre her 100 bin kişide görülen korona virüs güncel vaka sayılarını paylaştı. Bakan Koca'nın paylaştığı haftalık verilere göre Samsun, Giresun, Sinop, Balıkesir ve Yalova 100 bin kişide en çok Covid-19 vakası görülen iller oldu.

Haftalık verilere göre Şırnak, Siirt, Hakkari, Mardin ve Şanlıurfa 100 bin kişide en az Covid-19 vakası görülen iller oldu.

Koca, vatandaşlara ise şu uyarılarda bulundu: “Normale dönmek elimizde. Bu ancak tedbirle mümkün. Virüsü yok sayamayız. Onun normal hayatımızı elimizden almasına da izin vermemeliyiz. Bunu tedbirlere uyarak başarabiliriz.”

 

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.