VAKA SAYISI 25BİNİ GEÇTİ!
0
Türkiye'de son 24 saatte 246 bin 37 COVID-19 testi yapıldı, 25 bin 100 kişinin testi pozitif çıktı, 6 bin 758 kişi iyileşti, 112 kişi hayatını kaybetti.
Aşılamada ilk sırada Muğla var
Verilerde, aşılamada önde giden illere de yer verildi. Bakanlığın tablosuna göre yüzde 88,8 ile Türkiye'de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Muğla'yı Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Balıkesir, Amasya, Aydın, Eskişehir, Tekirdağ ve İzmir takip etti.
En düşük aşılama Şanlıurfa’da
Bakanlığın tablosuna göre yüzde 41,5 ile Türkiye'de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa’nın ardından Mardin, Bitlis, Diyarbakır, Muş, Batman, Bingöl, Gümüşhane, Siirt ve Iğdır takip etti.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Vaka sayılarının hafta sonu olmasına rağmen yüksek seyretmesi sorun olabilir. Bunun önünü almak için aşı olmalı ve bağışıklık kazanana kadar tedbirlere uymalıyız” dedi.
Salihli’de Yeni Yol Grubu’ndan Birlik ve Beraberlik İftarı
CHP’li Tahmilci’den 12 Mart Mesajı
Katledilen Kadınların Yarım Kalan Düşleri Fidanlarla Yaşatıldı
Manisa Dostlar Meclisi İftar Sofrasında Buluştu
Manisa Kent Konseyi Projeler İçin Kolları Sıvadı
Manisa’da Otobüslere Emniyet Kemeri Denetimi: 5 Binden Fazla Yolcu Bilgilendirildi
Manisa’da Otobüslere Emniyet Kemeri Denetimi: 5 Binden Fazla Yolcu Bilgilendirildi
Akhisar’da Gençlik Kütüphanesi Projesinde Çalışmalar Başladı
- Salı 10.3 ° / 1 ° false
- Çarşamba 10.3 ° / 1.7 ° Güneşli
- Perşembe 11.3 ° / 4.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu


