ÜNİVERSİTELİ GENÇLER MANİSA’NIN TARİHİ VE KÜLTÜREL GÜZELLİKLERİNİ TANIMA FIRSATINI BULDU
Gençlik Spor Bakanlığı, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı kız ve erkek yurtlarına bu yıl ilk kez kayıt yaptıran üniversite öğrencilerine yönelik, “Gelin Tanış Olalım Uyum Programı" kapsamında Şehir Gezisi” etkinliği dü
Üniversitelerin açılmasıyla birlikte ülkenin dört bir tarafından Manisa’ya gelen öğrenciler, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezileri tarafından organize edilen gezide buluştu. Öğrenciler, Şehzadeler Parkı, Tıp Müzesi Sultan Camii, Osmanlı Müzesi ve Mevlevihane’yi gezerek Manisa’nın tarihi güzelliklerine yakından tanıklık etme fırsatı buldu. Etkinlik kapsamında gençler, 75. Yıl Gençlik Merkezi'ni gezerken, faaliyetler hakkında bilgilendirildi. Program sonunda ise gençlere pilav ve tatlı ikram edildi. Programa Gençlik Hizmetleri Müdürü Güler Tuğan ve Gençlik Merkezleri Müdürleri katıldı.
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, öğrencileri Manisa'da ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, gezinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Öztürk, "Manisa'mızda ağırlamaktan memnuniyet duyduğumuz öğrencilerimizle güzel bir gönül köprüsü oluşturduk. Onların her daim destekçisiyiz. Geleceğimizin güvencesi olan gençlerimizin buradaki eğitimlerinin hayırlı ve başarılı geçmesini diliyorum" dedi.
Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Örnek Kan Bağışı Seferberliği
Turgutlu’da deve güreşleri heyecanı başlıyor
Güzelyurt’ta kanalizasyon hattı yenileniyor
Muradiye’ye ücretsiz sağlık merkezi açıldı
Manisa’da kaçak atığa karşı temizlik seferberliği
MCBÜ’ye sağlıklı yaşamda örnek iş yeri belgesi
Manisa’da ücretsiz dil ve konuşma terapisi başladı
Manisa’da 30 bin fidan toprakla buluşuyor
- Cuma 12.8 ° / 4.5 ° false
- Cumartesi 15.7 ° / 5 ° Güneşli
- Pazar 9.4 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu


