Bugün, 1 Temmuz 2024 Pazartesi

Umut Erdem Manisa FK'da

Manisa Futbol Kulübü, Galatasaray’dan genç sol bek oyuncusu Umut Erdem’i kadrosuna kattı.

MANİSA -SPOR 18.02.2023 00:00:00 1397 0
Umut Erdem Manisa FK

 

Manisa Futbol Kulübü’nün bir parçası olmaktan dolayı mutluluğunu dile getiren Umut Erdem, “Kendimi geliştirerek takımıma en iyi katkıyı vermek istiyorum” dedi.

Manisa Futbol Kulübü, Galatasaray’dan 18 yaşındaki sol bek oyuncusu Umut Erdem ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine Başkan Mevlüt Aktan katıldı. İmza töreninde konuşan yeni transfer Umut Erdem, “Manisa Futbol Kulübü’nde olduğum için mutluyum. Burada kendimi geliştirerek takımıma en iyi katkıyı vermek istiyorum. Hedefimiz olan Süper Lig için mücadele edeceğim” ifadelerini kullandı.

Mevlüt Aktan, “Umut, gelecek vadeden değerli bir oyuncu”

Umut Erdem’in Manisa Futbol Kulübü formasıyla önemli başarılar elde edeceğini kaydeden Başkan Mevlüt Aktan ise, “Umut Erdem, Galatasaray altyapısında yetişmiş, gelecek vadeden değerli bir oyuncu. Umut’un yeteneklerine güveniyoruz. Onu Manisa Futbol Kulübümüze kazandırdığımız için mutluyuz” dedi.

Umut Erdem kimdir?

Manisa Futbol Kulübümüzün yeni transferi Umut Erdem, 5 Şubat 2004 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Futbola Kartalspor altyapısında başlayan Umut, 2019-2020 sezonunda Galatasaray altyapısına transfer oldu. 18 yaşındaki genç sol bek bu sezon Galatasaray ile UEFA Gençlik Ligi, Rezerv Lig ve U19 Elit A Ligi’nde 20 maçta görev aldı. Umut Erdem, U19 Milli Takımımızın da formasını terletiyor.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, iç mekan ve yazı görseli olabilir

 

 


 


Potanın Tarzanları, Çekya Ligi MVP’sini kadrosuna kattı

KURBAN BAYRAMI

MANİSA 1965 MASTERLER DERNEĞİ KURBANBAYRAM

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

Anahtar Kelimeler: Erdem Manisa '
  • Pazartesi 37 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Salı 38.6 ° / 17.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 37.6 ° / 20.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.