Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Umut Balcı yeniden Yıldızspor 45 FK’da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, eski oyuncusu Umut Balcı ile yeniden anlaştı.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 19.08.2023 14:30:00 1099 0
Umut Balcı yeniden Yıldızspor 45 FK’da

 

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, eski oyuncusu Umut Balcı ile yeniden anlaştı. Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, son olarak Silifke Belediyespor forması giyen 30 yaşındaki oyuncuyla 2023-2024 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalandığı belirtildi.
 

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezonu Silifke Belediyespor ile şampiyon olarak tamamlayan Umut Balcı’yı kadrosuna kattı. Manisa Futbol Kulübü, Manisaspor, Karabiga Belediyesi, Çekmeköy Belediyesi, Bigaspor, Tire 2021 FK ve Manisa Sanayi Yıldızspor formaları da giyen tecrübeli orta saha oyuncusu, geçen sezon toplam 18 müsabakada oynadı. Kariyerinde ise 260 maça çıkan Umut Balcı, 9 gol kaydetti. Düzenlenen imza törenine katılan Başkan Erhan Yıldız, “Yeni sezonda bizimle birlikte takımın başarısı için mücadele edecek olan Umut Balcı, daha önce kırmızı-siyahlı formamızı terleten bir isim. Tecrübesiyle takıma mutlaka katkısı olacaktır. Bu sezon iyi bir kadroya sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Umut yeniden ailemize hoş geldi” dedi. Öte yandan Manisa ekibiyle yeniden sözleşme imzalayan Umut Balcı ise, “Tekrar bu kulübün bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Takımımızın başarısı için birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Yeni sezonda en büyük avantajımız birbirini tanıyan isimlerin bir arada olması olacak. İyi bir kamp dönemi geçirerek, sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürmekteyiz” şeklinde konuştu.  
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Balcı yeniden Yıldızspor
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.