Ümitler Avrupa Judo Kupası’nın ilk gününde 4 madalya

1

SPOR 18.07.2021 12:11:00 1524 0
Ümitler Avrupa Judo Kupası’nın ilk gününde 4 madalya

Ümitler Avrupa Judo Kupası’nda ilk gün tatamiye çıkan judokalarımızdan erkekler 60 kiloda İbrahim Demirel altın, kadınlar 44 kiloda Nurten Doğrusoy gümüş, 40 kiloda Zilan Ertem ve 44 kiloda Zeynep Betül Sarıkaya bronz madalya ile kürsüde yer aldılar.
29 ülkeden, 200 kadın ve 203 erkek judocunun katıldığı organizasyonda İbrahim Demirel finalde Macar rakibi Aron Gabor’u ipponla yenerek altın madalyayı kazandı. Kadınlarda Doğrusoy finalde İsveçli Tara Babulfath’a yenildi ve gümüş madalyanın sahibi oldu. Zilan Ertem ve Zeynep Betül Sarıkaya bronz madalya mücadelelerini kazanarak üçüncülük kürsüsüne çıktılar.
 

CHP’li Tahmilci’den 12 Mart Mesajı

Katledilen Kadınların Yarım Kalan Düşleri Fidanlarla Yaşatıldı

Manisa Dostlar Meclisi İftar Sofrasında Buluştu

Manisa Kent Konseyi Projeler İçin Kolları Sıvadı

Manisa’da Otobüslere Emniyet Kemeri Denetimi: 5 Binden Fazla Yolcu Bilgilendirildi

Manisa’da Otobüslere Emniyet Kemeri Denetimi: 5 Binden Fazla Yolcu Bilgilendirildi

Akhisar’da Gençlik Kütüphanesi Projesinde Çalışmalar Başladı

Manisa Büyükşehir’den Çevreyi Kirleten İşletmeye İşlem

  • Perşembe 8.2 ° / 0.8 ° false
  • Cuma 8 ° / 3.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 9.8 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.