Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Ulucamispor Faaliyetlerini Sonlandırdı

Manisa'nın köklü amatör kulübü Ulucamispor, faaliyetlerini sonlandırma kararı aldı.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 21.09.2022 09:13:00 1366 0
Ulucamispor Faaliyetlerini Sonlandırdı

 

Mavi Beyazlı kulübün yazılı açıklaması şöyle:

"VEDA

1989 yılından beri faaliyetlerini sürdüren, Manisa gençlerine ve üniversite öğrencilerine yuva olan, dostluk kapıları açan. Sadece gönüllülük esasıyla çalışanlardan kurulu, hiçbir kazanç ve çıkar gözetmeksizin spora ve sporcuya hizmet anlayışı ile var olan bir kulüp Ulucamispor.

Bu günlere gelinirken Büyükşehir ve bağlı olduğu Şehzadeler Belediyesi tarafından üvey evlat muamelesi görmüş birkaç amatör kulüpten bir tanesi. Çözülemeyen ve çözülmek için çaba sarf edilmeyen sorunlar, doğrunun değil güçlünün yanında duran basın, liyakatsiz futbol otoriteleri ve amatör spor kulüpleri federasyonu, rantçı kent büyükleri arasında bir avuç insan ama kocaman gönüller ile devam eden futbol kavgası.

Bugüne baktığımızda bırakın malzeme yardımını, antrenman yapacak bir futbol sahası bile tahsis edilmeyen bir spor kulübü. Bütün sıkıntıların ve arsızların karşısında dimdik duran Ulucami Spor Kulübü.

Geçmişten günümüze elinden geldiğince zor anlarımızda yanımızda olan Yunusemre Belediyesi'ne, Arif Alkan'a, Saha görevlisi Harun Abi'mize, Akın Budak, Volkan Songur, Refik Buyun ve tüm sponsorlarımıza, başta başkanımız Erhan Delikan ve takımızın abisi Metin Delikan'a, büyük emekler veren rahmetli eski başkanımız Aydın Delikan'a, hiçbir zaman desteğini ve emeğini esirgemeyen yöneticimiz Ersin Aşık'a, kaptanımız Hasan Aslan'a, şampiyonluk yaşayan hocamız Mustafa Devrim ve geçmişteki tüm hocalarımıza, kulübümüze emek vermiş tüm sporcu kardeşlerimize teşekkürü bir borç biliriz.

Kulübümüz, çınarımız, ULUCAMİSPOR'umuz, yönetim kurulu kararı ile faaliyetlerini sonlandırma kararı almıştır.

Güçlünün değil haklının galip geleceği günlerde görüşmek dileğimizle. Hoşçakalın..."ifadelerine yer verildi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.