Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Ukrayna’lı hastaManisa Şehir Hastanesi’ni tercih etti

Manisa Şehir Hastanesi Sağlık Turizmi kapsamında başarılı ameliyatlar gerçekleştirmeye devam ediyor.

3.07.2023 21:48:00 851 0
Ukrayna’lı hastaManisa Şehir Hastanesi’ni tercih etti

 

 

 

Manisa Şehir Hastanesi Sağlık Turizmi kapsamında başarılı ameliyatlar gerçekleştirmeye devam ediyor.  

 

Ukrayna’dan gelen hasta Şehir Hastanesi ile sosyal medya üzerinden irtibata geçti. Rinoplasti (Burun Estetiği) ameliyatı için Ukrayna’dan Manisa’ya geldi. Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Hekimi Doç. Dr. Mert Cemal Gökgöz başarılı ameliyatı gerçekleştirerek hastanın rahat nefes almasını sağladı.

Manisa Şehir Hastanesi’nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Bizlerle sosyal medya üzerinden iletişime geçen hastamız, Rinoplasti (Burun Estetiği) ameliyatı için Ukrayna’dan Manisa’ya geldi.  Muayenelerden sonra ameliyatı planlanan hastamızın “Sağlık Turizmi” kapsamında operasyonunu gerçekleştirdik. Yaklaşık 2,5 saat süren operasyon başarıyla sonuçlandı. 2 gün sonra burun içi tamponları çıkarılan hastamızın 5 gün sonra taburculuğunu planladık. Hastamızın özellikle, bu ameliyatı olmak için ülkemizi ve Manisa Şehir Hastanesi’ni tercih etmesi bizim için bir onur kaynağı oldu. Yapılan operasyon sonucunda hastamızı hem daha rahat nefes hem de istediği burun şekline kavuşturmuş olduk. Hastamızı memnun bir şekilde ülkesine uğurlamak bizim için de mutluluk verici oldu.”


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.