UEFA “Süper Kupa maçı seyircili olabilir”

1

SPOR 20.08.2020 00:00:30 5723 0
UEFA “Süper Kupa maçı seyircili olabilir”

 
UEFA tarafından 2020 UEFA Süper Kupa'nın, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri sonrası seyirci alınacak ilk UEFA organizasyonu olabileceği açıklandı.
 
UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, 55 üye federasyonun genel sekreterleri, statların kademeli olarak taraftarlara açılması konusu başta olmak üzere, Kovid-19 sonrası Avrupa futbolunda yaşanan sorunları değerlendirmek için video konferans yoluyla toplandı.
 
Toplantıda, karşılaşmalara seyirci alınmasının ancak sıkı hijyen kuralları uygulanması şartıyla mümkün olabileceği vurgulandı.
 
Eylül başında gerçekleştirilecek milli karşılaşmaların, tribüne seyirci alınması için çok erken olduğu fakat Macaristan'ın başkenti Budapeşte'nin 24 Eylül'de ev sahipliği yapacağı UEFA Süper Kupa müsabakasının, deneme amacıyla sınırlı sayıda taraftarla oynanabileceği ifade edildi.
 
 

Manisa Kahveciler Odası’nda Baba Emanetini Devraldı

Mutlu ve Lalapaşa Dönüşüyor: İhale Tarihi 19 Şubat

Muğla'da Barınma Krizi: TOKİ'ye Acil Çağrı

Narkotik Şube’den sentetik ecza operasyonu: 2 tutuklama

Semih Hoca’dan öğrencilere buz pateni karne hediyesi

Manisa Dostlar Meclisi Bakkallar Odası adaylarını ağırladı

Yunusemre'de Asmacık Sosyal Tesisi açılışa hazır

Akhisar Karaosmanoğlu Sanayi Sitesi'ne 6 kilometrelik altyapı

  • Perşembe -2.4 ° / -10.9 ° Hafif karlı
  • Cuma -1.4 ° / -8.3 ° Yoğun kar yağışlı
  • Cumartesi -1.4 ° / -7.8 ° Hafif karlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.