Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

U17 Elit B Ligi'nde Yılport Samsunspor ile Keçiörengücü Finale Yükseldi

U17 Elit B Ligi'nde yarı final karşılaşmaları tamamlandı. ılport Samsunspor finalde Ankara Keçiörengücü'nün rakibi oldu.

SPOR 27.04.2023 10:44:00 991 0
U17 Elit B Ligi

U17 Elit B Ligi'nde yarı final karşılaşmaları tamamlandı. Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'ndeki ilk mücadelede Ankara Keçiörengücü, Çaykur Rizespor A.Ş.'yi normal süresi 0-0 biten müsabakada seri penaltı atışları sonucunda 4-3 yenerek finale yükseldi. Normal süresi 2-2 biten diğer yarı finalde ise seri penaltı atışları sonucunda Sarıyer'e 7-6 üstünlük sağlayan Yılport Samsunspor finalde Ankara Keçiörengücü'nün rakibi oldu.

TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, karşılaşmaları Genç Milli Takım antrenörleri ve kulüplerin gençlik geliştirme teknik sorumluları ile birlikte izledi. 

Final müsabakası 28 Nisan'da saat 19:00'da Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde oynanacak ve TFF'nin YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak. Yarı finalde kaybeden Çaykur Rizespor A.Ş. ile Sarıyer Spor Kulübü arasındaki üçüncülük maçı da 28 Nisan'da saat 15.30'da TFF'nin YouTube kanalından canlı olarak izlenebilecek.
 
Bu arada 26 Nisan'da U14 Gelişim Ligi yarı final karşılaşmaları yapılacak. Saat 17.30'da başlayacak Fenerbahçe A.Ş.- Fraport Tav Antalyaspor ve 20.30'da oynanacak Arabam.com Konyaspor - Bursaspor müsabakaları da TFF'nin YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.