Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

TÜRKÜLER 'MÜCADELE GÜCÜ YÜKSEK MAÇLAR OYNANIYOR'

0

SPOR 6.12.2021 00:02:19 1193 0
TÜRKÜLER

Türküler yaptğı a.çıklamada,
' Bugün oldukça zor hava şartlarında sürekli yağan yağmur altında oynadığımız müsabakada öncelikli olarak son derece centilmence mücadele sergileyen ve maçın başından sonuna kadar sahada mücadele eden Manisa İmamhatiplerspor camiası ve oyuncularını tebrik eder, bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.
Maçta oyuncularım yediğimiz şok bir golle daha maçın başında 1/0 mağlup duruma düştü.Bunun şokunu çabuk atlatıp 2/1 öne geçtik.İkinci yarıda bulduğumuz iki golle de maçı 4/1 kazandık.
Fakat kazanırken de bazı çıkarmamız gereken dersler var.Önümüzdeki hafta bay takımız ,artı ve eksilerimizi değerlendirip diğer maça kadar yapacağımız çalışmalarla daha iyi seviyeye gelmek istiyoruz.
Beni mutlu eden şey iki haftadır mağlup durumdan geri dönüşleri yapıp skoru lehimize ceviriyoruz.Basit hata yapıp, basit goller kaçırıyoruz.Ekibimiz geçen sezona göre daha genç bir ekip ve üzerine koyarak yolumuza devam edeceğiz
İki haftadır oyuna sonradan dahil ettiğimiz oyuncular katkı veriyorlar.Bu da bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.Artık teknik kadro,futbolcular,yönetim kurulumuz ve bizlere destek olan sevenlerimizle tam birlik olma zamanı.
Ben bu ekibe sonuna kadar başından beri skor ve sonuçlar ne olursa olsun güvendim güvenmeye de devam ediyorum
İnşallah en kısa zamanda sakat olan İsmail de aramıza katılacak.
Hem kazanmaya hemde gelişmeye devam ediyoruz .Emegi geçen herkese teşekkür ediyorum,bizim için her hafta lig yeni başlıyormuş gibi düşünüp mücadelemize devam edeceğiz .Grubumuzdaki tüm takımlara başarılar diliyorum.
Çünkü son derece kaliteli bir grup mücadele gücü yüksek maçlar oynanıyor.
Artık önümüzdeki dönemi en iyi şekilde değerlendirip yolumuza devam edeceğiz. '

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false
  • Cuma 22.2 ° / 12.3 ° Şiddetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.