Türkiye’nin en genç şoförler odası başkanı mazbatasını aldı

0

GÜNDEM 26.02.2018 17:37:07 1742 0
Türkiye’nin en genç şoförler odası başkanı mazbatasını aldı

17 Şubat’ta yapılan Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın genel kurulunda başkanlığa seçilen Arif Bilek mazbatasını alarak görevine resmen başladı. Saruhanlıda servis ve turizm taşımacılığı yapan Bilek, mütevelli mahallesinde oturuyor.

Göreve başlamasıyla Türkiye’nin en genç şoförler odası başkanı olan 87 doğumlu arif bilek şunları ifade etti, “Hayırlısıyla mazbatamızı aldık. Rabbim utandırmasın, şoför esnafımıza güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’na Türkiye’nin en genç şoförler odası başkanı olarak seçilmişiz. Üyelerimizi gösterdiği teveccühün karşılığına vereceğiz. Üyelerimizle birlikte mesleğimizi daha ileriye götürmek ve sorunlarımızı çözmek amacıyla elimizden gelen her şeyi yapacağız.

SERKAN KÜL

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkoğlu Spor’u 3-0 Mağlup Etti

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 440 Sentetik Ecza Ele Geçirildi

Şehit Reşit Oyit, Vefatının 34. Yılında Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyesi’nde “Yerel Devrim” Belgeseli Büyük İlgi Gördü

Manisa Dişhekimleri Odası’ndan Ekonomik Yük ve Çalışma Koşullarına Tepki

Manisa’da Skandal Nakil: “Deprem Mağduru” Gerekçesiyle Kendi Çocuğunu Nakletti!

Şehzadeler Belediyesi Hizmet Alanlarının Tabelalarını Yeniledi

Yaşar Artar: “Türk Milleti’nin Sessizliği Onay Değil, Biriken Öfkedir”

  • Pazartesi 10.7 ° / 2 ° Güneşli
  • Salı 11.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 12.7 ° / 3.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.