TÜRKİYE BOKS ŞAMPİYONASINA KATILACAKLAR

1

SPOR 8.01.2019 07:58:06 1970 0
TÜRKİYE BOKS ŞAMPİYONASINA KATILACAKLAR

 

Samsun’da 14-20 Ocak 2019 tarihleri arasında yapılacak u22 Türkiye boks şampiyonasına Manisa’dan 75 kg da Harun darı +91 kg da Deniz Güngör katılacak. Manisa Gençlik ve spor Kulübü sporcuları madalyayla dönmek istiyor.

Haftanın 6 günü aralıksız Antrenmanlara devam eden Manisalı boksörlerin hedefi şampiyonluk. İl gençlik spor kulübünde gönüllü antrenörlük yapan Fırat Kılıçoğlu “Her şampiyonaya şampiyonluk için gidiyoruz. Samsun’daki maç bizim için zorlu geçecek. Çok çalıştık. Manisamıza boks branşında yine şampiyonluk getirmek istiyoruz. İl müdürümüz Yunus Öztürk’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. ”dedi. 

Başkan Balaban’dan Otostop Çeken Öğrencilere Sürpriz

Rektör Rana Kibar, ÜAK Yönetim Kurulu Üyeliğine Yeniden Seçildi

‘Adımla Manisa’ Projesinde En Çok Adım Atanlara Elektrikli Bisiklet Ödülü

Soma’da Zeytin Hasadı Şenliği: Başkan Okur’dan Birlik ve Bereket Mesajı

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı İlk Deplasmanına Çıkıyor

Yunusemreli Güreşçi Hakim Beytullah Kalay Milli Takım Kampında

Manisa’da MANİFEST Bilim Şenliği 8 Ekim’de Başlıyor

Manisa’da Gastronomi Rönesansı: Dostlar Meclisi’nde Lezzet Buluşması

  • Cuma 25.4 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 13.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.4 ° / 15.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.