TÜRKİYE BOKS ŞAMPİYONASINA KATILACAKLAR

1

SPOR 8.01.2019 07:58:06 2070 0
TÜRKİYE BOKS ŞAMPİYONASINA KATILACAKLAR

 

Samsun’da 14-20 Ocak 2019 tarihleri arasında yapılacak u22 Türkiye boks şampiyonasına Manisa’dan 75 kg da Harun darı +91 kg da Deniz Güngör katılacak. Manisa Gençlik ve spor Kulübü sporcuları madalyayla dönmek istiyor.

Haftanın 6 günü aralıksız Antrenmanlara devam eden Manisalı boksörlerin hedefi şampiyonluk. İl gençlik spor kulübünde gönüllü antrenörlük yapan Fırat Kılıçoğlu “Her şampiyonaya şampiyonluk için gidiyoruz. Samsun’daki maç bizim için zorlu geçecek. Çok çalıştık. Manisamıza boks branşında yine şampiyonluk getirmek istiyoruz. İl müdürümüz Yunus Öztürk’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. ”dedi. 

Yuntdağlılar Örencik’te Buluştu

Mustafa Uçar’dan Sel Felaketi Açıklaması: “Tüm Hemşehrilerimizin Yanındayız”

Manisalı Güreşçilerden Türkiye Şampiyonası’nda Çifte Madalya

Başkan Şerefoğlu Projelerini Açıkladı

Prof. Dr. Akpınar: “Kadromuzu Barcelona Gibi Kurduk”

Manisa Derbisinde Gülen Taraf Nurlupınarspor

Gediz Taştı, Büyükşehir Mahsur Kalan 44 Vatandaşı Kurtardı

Ramazan Öncesi 22 Bin Sofraya Büyükşehir Dokunuşu

  • Pazartesi 10.8 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 8.9 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 9.1 ° / 3.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.