Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Türk Kadınlar Konseyinden polis teşkilatına yemek sürprizi

1

GÜNDEM 6.05.2020 13:41:34 944 0
Türk Kadınlar Konseyinden polis teşkilatına yemek sürprizi

Türk Kadınlar Konseyi Derneği Manisa Şubesi,  emniyet güçlerine yemek sürprizi yaptı.  Bir yandan ihtiyaç sahibi insanlara yardım elini uzatıyor, bir yandan da salgınla mücadele eden sağlık çalışanlarını ve emniyet güçlerini unutmuyor. Türk Kadınlar Konseyi 175. yılını kutlayan kahraman polis teşkilatını unutmadı. Türk Kadınlar Konseyi tarafından Manisa Emniyet Müdürlüğü’ne, Şehzadeler İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ve Yunusemre İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne hazırlanan tepsi tepsi börek, sarma ve baklava ikram edildi. Dernek üyesi Serpil Bingöl, ikramları Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, ilçe müdürlüklerine teslim ederek Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı’nın selamlarını iletti.  Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, salgınla mücadele döneminde kendilerine bu güzel ikramları hazırlayan Başkan Mübeccel Kafkaslı nezdinde tüm üyelere teşekkür etti.  Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı ise, “Konsey olarak hem emniyet güçlerimizin hem de sağlıkçılarımızın yanındayız. Onlara zorlu görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi. 

antalya escort bayan


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli
  • Perşembe 29.3 ° / 15.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.