TURHAN, 'KARABAĞ’DA İŞGAL VE HASRET SONA ERİYOR”

0

DÜNYA 12.11.2020 10:17:04 9624 0
TURHAN,

AGD – MGV Genel Başkanı Salih Turhan, Ermenistan’ın, Karabağ’da teslim olacağını açıklamasının ardından Azerbaycan ordusunu ve Azeri kardeşlerimizi yürekten kutladığını sosyal medya hesabı üzerinden belirtti.
Turhan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Eşq olsun Azerbaycan eşq olsun ! Ermenistan'ın teslim olması ile yıllardır süren işgal ve hasret sona eriyor inşallah. Kahraman Azerbaycan ordusunu ve Azeri Türkü kardeşlerimi yürekten kutluyorum. Rabbim daha nice İslam beldesinin işgalden kurtuluşunu nasip etsin.”



 

Bakırlıoğlu: “Soru önergelerine yanıt vermeyen bakanlar tasarrufu yanlış anladı!”

Sağlık Meslek Örgütlerinden Tek Sağlık Günü Mesajı: “İnsan, Hayvan ve Çevre Sağlığı Bir Bütündür”

Başkan Besim Dutlulu Esnafı Dinledi: “Her Zaman Halkımızın İçindeyiz”

TGK Heyetinden BİK Genel Müdürü Abdülkadir Çay’a Ziyaret: “Basının Sorunlarını Elbirliğiyle Çözeceğiz”

Selçuk Özdağ ve İdris Şahin, Manisa Dostlar Meclisi’nin Konukları Oldu

MANSİAD’dan Mücahit Arınç ile Manisa Sanayisi Üzerine İstişare Toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci’den EPDK Kararına Tepki

MCBÜ Yeni Akademik Yıla Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın Katılımıyla Başladı

  • Pazar 19.2 ° / 8 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.3 ° / 7.9 ° Güneşli
  • Salı 18.4 ° / 8.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.