Tarih: 07.04.2023 00:00

TURGUTLUSPOR U19'UN RAKİBİ DÜZCE CAM DÜZCESPOR OLDU

Facebook Twitter Linked-in

 

 

 

U19 Bölgesel Gelişim Ligi’ni 39 puanla 3.sırada tamamlayan Turgutluspor U19 takımının yarı finaldeki rakibi belli oldu.

Konya’da oynanan U19 Bölgesel Gelişim Ligi Play-Off müsabakalarında ilk maçında İstanbul temsilcisi Sarıyer U19 Takımını 3-0’la geçen ve çeyrek finalde de geçen senenin şampiyonu Karşıyaka U19 takımını 2-1 dize getirerek adını yarı finale yazdıran U19 Turgutluspor takımının rakibi Düzce Cam Düzcespor oldu.

Yarı final müsabakası 12 Nisan Çarşamba günü saat 16:00’da Antalya Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi 1 Nolu Sahasında oynanacak.

Turgutlu U19 Takımını Konya’daki başarılı sonuçlarından dolayı tebrik eden Kulüp Başkanı Bülent Daşkan, “Rahim Kaya ve Ayhan Toplar yönetimindeki Turgutluspor U19 Takımımız Konya’da oynanan Play-Off maçlarında aldıkları galibiyetlerle adlarını U19 Bölgesel Gelişim Ligi Play-Off Müsabakalarında yarı finale yazdırdılar. Bu başarı bizleri çok mutlu etti. Şimdi önlerinde şampiyon olmaları için 2 tane kritik maç kaldı. İlk maç 12 Nisan Çarşamba günü saat 16:00’da Düzce Cam Düzcespor ile oynanacak.

Ben teknik heyetimize ve sporcularımıza, şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. Camiamızı mutlu edecek sonuçla Turgutlu’ya döneceklerine cani gönülden inanıyorum.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —