Turgutluspor'da Yusuf Acer bilmecesi devam ediyor

0

SPOR 15.09.2020 18:36:26 3141 0
Turgutluspor

MİSLİ.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadelede edecek olan Turgutluspor'da Yusuf Acer bilmecesi devam ediyor.

8 Eylül'de Belediye Başkanı Çetin Akın'ın da katılımıyla sözleşme imzalanan ve üç gün sonra sağlık sorunları nedeniyle gönderilen Yusuf Acer'in sağlık kontrolüne girmediği ve resmi sözleşme imzalanmadığı öğrenildi. Sözleşme konusuda pürüzlerin olduğunu dile getiren Yusuf Acer, “Turgutluspor'da iki gün bireysel  antrenmanlar yaptım. Sağlık kontrolüne gitmedim. Transferin ise sağlık raporumun olumsuz çıkması diye lanse ettiler. Resmi sözleşmede imzalamadım. Gerçekleri saptırıyorlar” dedi. 
Altınordu'da profesyonel olan Yusuf Acer, geçen sezon Süper Lig'de Çaykur Rizespor ve 1. Lig'de şampiyonluk yaşayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor takımlarında forma giydi. 
Defans oyuncusu Yusuf Acer'e, TFF 1.Lig ekiplerinden Ankaraspor'un talip olduğu öğrenildi.

Süper Amatör Lig’e Ferdi Zeyrek’in Adı Verildi

Başkan Çetin Akın Yeşil Alanları İnceledi

Manisa’daki Orman Yangınlarına 1.139 Personel Müdahale Ediyor

Akhisar’ın Efeleri Sahada Tarih Yazıyor

Türk Kızılay’dan İlk Yardım Eğitimleriyle Hem Bilinçlendirme Hem Destek

Muradiye’de atık su arıtma tesisi ve kolektör hattı için ihale süreci başlıyor

Akhisar'da Yatılı Yaz Kur'an Kursu Açılış Programıyla Başladı

MCBÜ’nün SMART ENG Projesine TÜBİTAK’tan Destek

  • Salı 36.8 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.8 ° / 17.8 ° Güneşli
  • Perşembe 34.8 ° / 14.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.