Turgutlu'nun Kırsal Mahallelerine 4 Yeni Köprü

0

GÜNDEM 6.12.2016 12:23:11 1223 0
Turgutlu

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde hayata geçirdiği projelerle vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor. Bu kapsamda Turgutlu’da dur geç köprüleri olarak bilinen İzzettin, Çatalköprü, Urganlı ve Çıkrıkçı Mahallerine yeni köprüler kazandırılacak. Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2017 yılı içerisinde bu köprülerin yapımının tamamlanacağını belirtti. Gençoğlu, kırsal alanda yaşayan vatandaşların, tarım arazilerine ulaşmak için kullandığı bu köprülerin trafik akışını yavaşlattığını ve bu nedenle genişletilmeye ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan projenin İzzettin, Çatalköprü, Urganlı, Çıkrıkçı ve güzergahındaki mahallelerin kullanırken, önündeki aracı beklemek zorunda kalmayacağını dile getirdi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün 17 ilçede en güzel hizmetleri kazandırmanın çaba ve gayretleri içerisinde olduğunu dile getiren Gençoğlu, “Başkanımız Cengiz Ergün’den aldığımız güç ve desteklerle, 2017 yılında vatandaşlarımızın beklediği projeleri ilimize kazandıracağız” dedi. (İHA)

Selçuk Özdağ’a Romanya’da “En Başarılı Muhalefet Milletvekili” Ödülü

MANSİAD’dan Başkan Dutlulu’ya taziye ve destek ziyareti

Harun Keskin, Saadet Partisi Yunusemre’de yeniden başkan

Manisa’nın tarım ihracatı 9 ayda 706,7 milyon dolara ulaştı

Manisa Kent Konseyi projeleri karara bağladı

Manisa’da sezon Shakespeare ile başladı

MANSİAD’dan Başkan Dutlulu’ya taziye ve destek ziyareti

Manisa’da “Güven Huzur” uygulaması: 7 kişi yakalandı

  • Pazartesi 21.2 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 20.4 ° / 11.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.9 ° / 11.3 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.