Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Turgutlu Demokrasi ve Şehitler Mitinginde Tek Yürek Oldu

0

GÜNDEM 8.08.2016 12:49:31 1174 0
Turgutlu Demokrasi ve Şehitler Mitinginde Tek Yürek Oldu

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katıldı. Turgutlu Belediyesi önünden hareket eden araçlarla Manisa’ya intikal eden belediye müdürleri, personeli ve vatandaşlar da Manisa’daki coşkunun büyük bir parçası oldu. Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın da katıldığı ve protokolün ilk olarak Vali Mustafa Hakan Güvençer’in makamında bir araya geldiği mitinge, Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Selçuk Özdağ, Uğur Aydemir, İsmail Bilen, Recai Berber, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibi, İl Jandarma Komutanı Albay Bülent Mercan, Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, kaymakamlar, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, protokol üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

HABER MERKEZİ


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.