Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Turgutlu'da dilenci operasyonu

0

ASAYİŞ 11.07.2021 09:43:45 1129 0
Turgutlu
Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Turgutlu genelinde dilencilik yapan şahıslar yakalanarak cezai işlem uygulandı. Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler şehrin huzuru ve güvenliğini korumak adına çalışma ve denetimlerine devam ediyor. Cuma namazı esnasında şehir merkezindeki camiler başta olmak üzere pek çok noktada vatandaşların hassasiyetlerini kullanarak para toplamaya çalışan dilencilere yönelik denetimler yapıldı. Denetimler sırasında suçüstü yakalanan 3’ü yetişkin 1’i çocuk olmak üzere toplam 4 kişi işlem yapılmak üzere Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne götürülerek cezai işlem uygulandı. Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Kızıl, 'Cuma namazı sırasında camilerimiz başta olmak üzere ilçemizin farklı noktalarında vatandaşlarımızın vicdan ve duygularını sömüren dilencilere yönelik denetimlerimizi gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın hassasiyetlerini kötü amaçları için kullanan dilencilere karşı dikkatli olmalarını ve bu şahıslara para vermemelerini rica ediyoruz' dedi.


 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: turgutlu-da-dilenci-operasyonu
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.