Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

TÜGVA Manisa Medeniyet ve Değerler Kulübü öğrencilerinden Filistin’de yaşanan olaylara anlamlı tepki

Yunusemre Ahmet Yesevi İmam hatip ortaokulu Medeniyet ve Değerler kulübü öğrencileri Filistin için anlamlı bir etkinlik düzenledi.

MANİSA-GENEL 24.10.2023 14:14:00 1611 0
TÜGVA Manisa Medeniyet ve Değerler Kulübü öğrencilerinden Filistin’de yaşanan olaylara anlamlı tepki

 

 

Hastane saldırısında sonra Filistinli anne ve babalar çocuklarının şehit olması durumunda naaşlarının kaybolabileceği düşüncesiyle kollarına isimlerini yazmaya başladılar. 

 

Yunusemre Ahmet Yesevi İmam hatip ortaokulu Medeniyet ve Değerler kulübü öğrencileri tüm manevi değerleri uğrunda gerekirse şehit olabileceklerini ifade etmek için kollarına isimlerini yazarak Filistinli kardeşlerinin yanında olduklarını gösterdiler. 

Etkinlik bitiminde öğrenciler bir araya gelerek " Seni yok sayacaklar sen daha çok var olacaksın", "Filistinli kardeşlerimizin yanındayız" diyerek slogan attılar
Türkiye Gençlik Vakfı İl Temsilcisi Osman Güreser,” El- Ehli Baptist hastanesine yapılan İsrail saldırıları sonucunda vefat eden çocukların görüntüleri toplum olarak yüreğimizi dağladı. Filistinli anne ve babalar bu olay üzerine çocuklarının şehit olması durumunda naaşlarının kaybolabileceği düşüncesiyle kollarına isimlerini yazmaya başladılar. Manisa Yunusemre Ahmet Yesevi İmam hatip ortaokulu Medeniyet ve Değerler kulübü öğrencileri tüm manevi değerleri uğrunda gerekirse şehit olabileceklerini ifade etmek için kollarına isimlerini yazarak Filistinli kardeşlerinin yanında olduklarını gösterdiler. Bizim milletimiz büyük bir millettir. Çanakkale savaşına giderken vatanına kurban olsun diye askerlerimize kınalar yakılmıştı. Bu gurur tablosuna vesile olduğumuz için Rabbime hamdediyor ve gençlerimizi böyle bir etkinlik yaptıkları için tebrik ediyorum." Diye konuştu.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.