Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

TÜFAD GELECEĞİN YILDIZLARINI DENİZLİ'DE BULACAK

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ve Spor Ege Derneği yürütücülüğünde ''Birlikte Güçlüyüz Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği'’ nde buluşacak.

SPOR 20.08.2023 13:02:00 1348 0
TÜFAD GELECEĞİN YILDIZLARINI DENİZLİ

 

Denizli Türkiye’yi derinden sarsan depremden etkilenen çocuklar için düzenlenecek çok özel bir projeye ev sahipliği yapacak. 

 

Asrın felaketinden etkilenen 11 ilden Denizli’ye gelecek çocuklar ile 11 kardeş şehrin çocukları, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ve Spor Ege Derneği yürütücülüğünde ''Birlikte Güçlüyüz Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği'’ nde buluşacak.

TÜFAD SAYESİNDE BİRÇOK YETENEK BÜYÜK KULÜPLERDE
TÜFAD yıllardır birçok ilde "Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği'' turnuvaları düzenledi. Yüzlerce yıldız adayı bugün büyük kulüplerde top koşturuyor. Bu kez durum farklı; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Denizli Valiliği, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin büyük destekleriyle ''Birlikte Güçlüyüz, Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği" projesi kapsamında Türkiye tek yürek olacak.

DAYANIŞMA BİLİNCİ ARTACAK
Projede gerçekleşecek futbol turnuvasının yanı sıra depremin travmasını atlatmak için uzmanlar tarafından psikososyal destek de alacak afetzede çocuklara yönelik bilimsel
bir çalışma yapılacak, bu süreçte çocuklar sporla ilgili bilimsel panel ve söyleşilere katılma imkanı bulacak. Turnuvadaki yetenekli sporcular spor kulüplerine kazandırılabilecek, ulusal birlik ve bütünlüğün en güzel örneklerinden biri olan dayanışma bilincinin de arttırılmasına katkı sunulacak.

MİNİK YETENEKLER DOYASIYA EĞLENECEK
"Birlikte Güçlüyüz, Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği" projesiyle depremden etkilenen çocuklar ile kardeş illerden gelen çocuklar kaynaşarak güzel zaman geçirecek, Denizli’nin tarihi ve turistlik güzelliklerini ziyaret edecek. Takımlar şenlik süresince kültür alışverişinde de bulunacak. "Birlikte Güçlüyüz Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği’' kortej yürüyüşü 22 Ağustos 2023 Salı günü saat 18.00’de Denizli Valiliği önünden başlayarak 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na kadar sürecek. Kınıklı ve Doğan Seyfi Atlı  Futbol Sahalarında düzenlenecek turnuvaya 22 takımdan toplam 264 çocuk katılacak.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.