Toplu Taşımada Koronavirüs Önlemleri Görüşüldü

0

SAĞLIK 3.11.2020 13:17:00 4197 0
Toplu Taşımada Koronavirüs Önlemleri Görüşüldü
Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Hüseyin Üstün, Akhisar ve Gördes’te toplu taşıma kooperatifleriyle bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda, toplu taşımada koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemlerin yanı sıra, HES kodu uygulaması çalışmaları görüşüldü.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Hüseyin Üstün ve Toplu Taşıma Şube Müdürü Evren Yıldız, Akhisar ve Gördes’te Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyaretlerde, Akhisar Muhtarlık İşleri Sorumlusu Ali Aybars Özbilgin, Gördes Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Gün ve ilçelerdeki toplu taşıma kooperatifleriyle bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Hüseyin Üstün, toplu taşımada koronavirüs tedbirleri anlamında alınan önlemlerle ilgili bilgi verdi. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilmesi gerektiğini belirten Üstün, HES kodu uygulamasına da değindi.

Turgutlu Belediyesi Tiyatro Ekibi “Kadınlık Bizde Kalsın” Oyunuyla Alkış Topladı

TRAC Manisa, İstanbul’daki Büyük Deprem Tatbikatına 15 Kişilik Uzman Ekiple Katılacak

Manisa’da Esat Büküm Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkoğlu Spor’u 3-0 Mağlup Etti

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 440 Sentetik Ecza Ele Geçirildi

Şehit Reşit Oyit, Vefatının 34. Yılında Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyesi’nde “Yerel Devrim” Belgeseli Büyük İlgi Gördü

Manisa Dişhekimleri Odası’ndan Ekonomik Yük ve Çalışma Koşullarına Tepki

  • Salı 11.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 12.7 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Perşembe 14.5 ° / 4.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.