TFF ile 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği, değerlendirme toplantısı yaptı

1

SPOR 27.10.2020 09:49:21 3024 0
 TFF ile 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği, değerlendirme toplantısı yaptı
Türkiye Futbol Federasyonu ile 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği ile kulüp başkanları Riva’da 2020-2021 sezonu ile ilgili bir değerlendirme toplantısı yaptı. 

TFF Başkanı Nihat Özdemir’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekilleri Yılmaz Büyükaydın ve Ali Düşmez, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Volkan Can ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Misli.com 2. Lig ve Misli.com 3. Lig kulüplerinin başkan ve temsilcileri katıldı. 

Toplantıda; TFF Sağlık Kurulu Covid-19 Sağlık Kurulu rehberi, Covid-19 PCR testleri, Covid-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat uygulamaları, yayın gelirleri ve Kulüpler Yasası Taslağı çalışmaları gibi gündem maddeleri ile ilgili TFF ile kulüpler arasında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkoğlu Spor’u 3-0 Mağlup Etti

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 440 Sentetik Ecza Ele Geçirildi

Şehit Reşit Oyit, Vefatının 34. Yılında Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyesi’nde “Yerel Devrim” Belgeseli Büyük İlgi Gördü

Manisa Dişhekimleri Odası’ndan Ekonomik Yük ve Çalışma Koşullarına Tepki

Manisa’da Skandal Nakil: “Deprem Mağduru” Gerekçesiyle Kendi Çocuğunu Nakletti!

Şehzadeler Belediyesi Hizmet Alanlarının Tabelalarını Yeniledi

Yaşar Artar: “Türk Milleti’nin Sessizliği Onay Değil, Biriken Öfkedir”

  • Pazartesi 10.7 ° / 2 ° Güneşli
  • Salı 11.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 12.7 ° / 3.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.