Tercihli Otobüs Yollarında Çalışmalar Sürüyor

0

BÖLGE 16.05.2021 17:44:03 1679 0
Tercihli Otobüs Yollarında Çalışmalar Sürüyor



Boyama çalışmaları tamamlanan tercihli otobüs yollarında önümüzdeki günlerde de yönleri belirten ok işaretleri ile hız sınırını gösteren işaretlerin uygulaması yapılacak. Çalışmaları yerinde inceleyen Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin bayram boyunca sahada hizmet verdiğini belirtti.
 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekiplerince kent merkezinde bulunan 3 bin 700 metrelik tercihli otobüs yolunda başlattığı yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Boyama çalışmaları tamamlanan tercihli otobüs yollarında önümüzdeki günlerde de yönleri belirten ok işaretleri ile hız sınırını gösteren işaretlerin uygulaması yapılacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım da, Ulaşım Daire Başkanı Hüseyin Üstün ve Şube Müdürleri ile birlikte gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, 'Büyükşehir Belediye ekiplerimizle bilfiil sahadayız. Bayram süresince de sahada olduk. Sokağa çıkma kısıtlamalarında, 3 yıl önce başlattığımız ve şehir merkezinin yolcu güzergahı ile alakalı hem yükünü alan hem de trafikte rahatlık sağlayan 3 bin 700 metrelik tercihli yol güzergahımızın bakımlarını yapmak için bize fırsat oldu. Bu süreçte sadece bakımlarını yapmıyoruz. Tercihli yolumuzla alakalı yaya korkuluğunu da yapıyoruz. Bugün boyama işlemlerimiz tamamlanıyor. Korkuluk işlemlerimizde de sona yaklaştık. Hem daha ferah, daha hızlı ulaşımın sağlandığı hem de halk açısından güvenilir olan iyileştirmelere devam ediyoruz' dedi.
Bayram Boyunca Sahadaydık
Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarına her alanda devam ettiğini vurgulayan Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, 'Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatı üzerine hem biz yöneticiler hem de personelimiz bu bayram süresi boyunca sahada bulunduk. Sokağa çıkma kısıtlamalarını fırsat bilerek faaliyetlerimizi hızlı bir şekilde sürdürüyoruz' ifadelerini kullandı.
 
 

Gülşah Durbay’ın İsmi Minik Bir Bebekle Yaşatıldı

Yuntdağlılar Örencik’te Buluştu

Mustafa Uçar’dan Sel Felaketi Açıklaması: “Tüm Hemşehrilerimizin Yanındayız”

Manisalı Güreşçilerden Türkiye Şampiyonası’nda Çifte Madalya

Başkan Şerefoğlu Projelerini Açıkladı

Prof. Dr. Akpınar: “Kadromuzu Barcelona Gibi Kurduk”

Manisa Derbisinde Gülen Taraf Nurlupınarspor

Gediz Taştı, Büyükşehir Mahsur Kalan 44 Vatandaşı Kurtardı

  • Pazartesi 10.8 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 8.9 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 9.1 ° / 3.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.