Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

TBESF’nin yeni başkanı Yalova’dan Erkoç oldu

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nun (TBESF) Olağanüstü Genel Kurulu'nda Alpaslan Erkoç, yeni başkan seçildi.

MANİSA-GENEL 3.05.2023 19:46:00 1014 0
TBESF’nin yeni başkanı Yalova’dan Erkoç oldu

 

Erkoç,Yalova Ortopedik Engelliler Spor Kulübü Başkanlığının yanı sıra Yalova Belediye meclis üyeliği görevini üstleniyordu.


 Muaz Ergezen’in AKP Bitlis ilinden milletvekili adayı olduğu için Federasyon Başkanlığı görevinden istifa etmesiyle boşalan Federasyon Başkanlığı ve yönetimi için yeni seçimleri Ankara’da yapıldı.
  Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun (TBESF) 2’nci Olağanüstü Genel Kurulunda Alpaslan Erkoç ve Bekir Köksal başkanlık için yarıştı.

 

 

ERKOÇ RAKİBİNE 24 FARK ATTI
  
TBESF Olağanüstü Genel Kurulu’nda 295 delegeden 232 delege oy kullandı. 55 delegenin katılmadığı seçimde 5 oy boş, 3 geçersiz oy çıkarken, Alpaslan Erkoç 128 oy, Bekir Köksal ise 104 oy aldı. 128 oy alan Alpaslan Erkoç Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nda yeni başkan seçildi.
Divan kurulu başkanlığını Muzaffer Çintimar’ın yaptığı TBESF 2. Olağanüstü Genel Kurulu’nda eski yönetim dönemi de ibra edildi.

İŞTE ERKOÇ’UN YÖNETİMİ

TBESF’in yeni başkanı seçilen Alpaslan Erkoç’un yönetiminde Fatih Erdöl, Gökhan Arsu, Mehmet Çakıcı, Turan Erdoğan, Pınar Bektaş, Vedat Coşkun, Çiğdem Çiçekçi Baran, Nasreddin Kaya, Metin Dinçol ve Songül Çelik yer aldı.

 

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: TBESF’ başkanı Yalova’ Erkoç
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.