Tarzanlar’dan Manisa Dostlar Meclisi’ne anlamlı ziyaret

Tarzanlar Taraftar Grubu yöneticileri, Manisa Dostlar Meclisi’ni ziyaret ederek Başkan Cihan Canuyar’a isminin yazılı olduğu özel Manisaspor forması hediye etti.

SPOR 29.01.2026 17:05:39 163 0
Tarzanlar’dan Manisa Dostlar Meclisi’ne anlamlı ziyaret

            (MHA)     Manisa’nın köklü taraftar gruplarından Tarzanlar Taraftar Grubu, Manisa Dostlar Meclisi’ni ziyaret ederek anlamlı bir buluşmaya imza attı. Manisa Dostlar Meclisi Başkanı Cihan Canuyar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, futbol sevgisi, kent aidiyeti ve Manisaspor’un kent hafızasındaki yeri üzerine samimi sohbetler yapıldı.

Tarzanlar Taraftar Grubu yöneticileri Enes Batur, Umut Özaki ve Fadıl Gök, Manisa Dostlar Meclisi’ni ziyaretlerinde Başkan Cihan Canuyar’a özel bir jestte bulundu. Cihan Canuyar’ın isminin yazılı olduğu, sırt numarası 45 olan Manisaspor forması hediye edildi. Manisa’nın plaka numarasını taşıyan forma, hem kente hem de Manisaspor’a duyulan bağlılığın sembolü olarak değerlendirildi.

Ziyaret sırasında duygularını paylaşan Manisa Dostlar Meclisi Başkanı Cihan Canuyar, Manisaspor’un kendisi ve ailesi için ayrı bir anlam taşıdığını vurguladı. Canuyar, “Şahsım adına yaptırdıkları Manisaspor forması beni çok duygulandırdı. Rahmetli babamın da bir dönem başkanlığını yaptığı büyük sevdamız Manisaspor’un her daim destekçisi olmaya devam edeceğiz. İçinde Manisa olan her şey bizim için kutsaldır” ifadelerini kullandı.

Tarzanlar Taraftar Grubu yöneticileri ise Manisaspor’un yalnızca bir futbol kulübü değil, Manisa’nın ortak değeri olduğuna dikkat çekerek, Manisa Dostlar Meclisi’nin kentte oluşturduğu diyalog ve dayanışma ortamını önemsediklerini belirtti. Kentin farklı kesimlerini aynı masa etrafında buluşturan Manisa Dostlar Meclisi’nin, spor camiası ile kurduğu bağın da bu anlamda kıymetli olduğuna dikkat çekildi.

Ziyarette Manisaspor’un son yıllarda yaşadığı zorlu süreçler, taraftarların kulübe olan koşulsuz bağlılığı ve kentin takıma yeniden sahip çıkma iradesi de konuşuldu. Taraflar, Manisaspor’un kentin ortak değeri olarak geleceğe taşınması için her kesimin sorumluluk üstlenmesi gerektiği görüşünde birleşti.

Buluşma, karşılıklı iyi niyet temennileri ve günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi. Tarzanlar Taraftar Grubu’nun takdim ettiği “Manisaspor 45 Cihan Canuyar” yazılı forma, Manisa Dostlar Meclisi’nde anlamlı bir hatıra olarak yerini aldı.

Arınç’tan MAGİD İftarında Manisa’ya Birlik Çağrısı

Akhisar Belediyesi Buğday Tarlalarında İlaçlama Çalışması Yaptı

Şehzadeler Belediyesi’nden Bahar Dönemi Yabancı Dil Kursları

Bahadır Yenişehirlioğlu’ndan Manisa’da Yoğun Program

‘Fotoğrafçı’ Orta Oyunu Yunusemre’de Tiyatroseverlerle Buluştu

Salihli’de Tarihi Eser Operasyonu: 2 Bin 800’ün Üzerinde Sikke ve Obje Ele Geçirildi

Manisa’da 8 Mart’ta Kadınların Gücü Sanat ve Yürüyüşle Anlatıldı

MHP Akhisar Kadın Kolları’ndan 8 Mart’ta Anlamlı Ziyaretler

  • Çarşamba 9.5 ° / 0.2 ° Güneşli
  • Perşembe 8.2 ° / 0.8 ° false
  • Cuma 8 ° / 3.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.