Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Tarık Buğra Paneli gerçekleştirildi

Necip Fazıl Kısakürek’i Anma Programları” içerisinde Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yeni yapılan 100. Yıl Konferans Salonunda Tarık Buğra Paneli gerçekleştirildi.

MANİSA- EĞİTİM 9.06.2023 12:13:00 1168 0
Tarık Buğra Paneli gerçekleştirildi

 

Necip Fazıl Kısakürek’i Anma Programları” içerisinde Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yeni yapılan 100. Yıl Konferans Salonunda Tarık Buğra Paneli gerçekleştirildi.

Panele Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Sami Güçlü, İl Milli Eğitim Müdürüsü Mustafa Dikici, İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak,  protokol üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Farklı şehirlerden Tarık Buğra okumalarını tamamlayan Anadolu Mektebi öğrencilerinin katıldığı panel katılımcılar tarafından büyük beğeni ile takip edildi.
İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, 100. Yıl Salonunun yeni tamamlandığını ve ilk defa salonda bir program yapıldığını, böylesine güzel bir programa ev sahipliği yapmış olmaktan dolayı mutlu ve gururlu olduğunu belirterek bu imkânı kendilerine veren Vali Karadeniz’e ve tüm katılımcılara teşekkür etti.
Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, “Anadolu Mektebi Projesi Manisa’da 50 okulda 1051 öğrencimiz ile uygulanmaktadır. Türkçe öğretmeni olmam hasebi ile bana ‘Hangi kitabı okuyalım?’ sorusu çevremdekiler ve öğrencilerim tarafından çok sorulmuştur. Ben her zaman yerli ve milli olan eserlerimizi öncelikle okuyalım sonra ne okursanız okuyun diye tavsiyede bulunurdum. Anadolu Mektebi aslında tam da budur. Bu yazarları okuyan öğrencilerimizdeki gelişimi yakından takip ediyoruz. Anadolu Mektebi çocuklarımıza aslında bilgiyi, marifeti, feraseti ve basireti kazandırıyor. Bu nedenle Anadolu Mektebi önem verdiğimiz bir proje. Bu anlamda bize desteklerini esirgemeyen Sayın Valimize şükranlarımı arz ediyorum.” dedi.
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz,  bu tip bir salonu Manisa’mıza kazandırmış olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, bu salonun farklı programlara ev sahipliği yapmasını da arzu ettiklerini ifade etti. Anadolu Mektebi gibi sonuç odaklı bir programla salonun açılışını yapmanın da ayrıca anlamlı olduğunu söyledi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Tarık Buğra Paneli gerçekleştirildi
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.